2777
2789
عنوان

هميشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست
همسر اينده چيه خواهر؟وقتي خودم ميرم جلو آينه ميخوره توو ذوقم.

منم درکت میکنم ولی با این جمله ها خومو خر میکنم 

تازه چند ساله پیشونیم چروک شده فرص بگیر توی این سن پیر شدم 😭😭

برای ظهور امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.

وقتي هنوز اينجوري نبودم،دكتر برام راكوتان نوشت،همه گفتن نخووور كبدت اسيب ميبينه يكي ديگه ميگفت نخووور نازايي ميارره....گفتم من ميخورم چون اصا دوست ندارم صورتم سوراخ شه.فكر كنم ١٢٠ تا هم خوردم.

منم دارم

راکوتان هم خوردم

فک کنم خوده راکوتان باعث این مشکل میشه.....

خوب بشو نیست خواهر باهاش کنار بیا

منم داغونم.....

نامزدم هستم الان ولی خداروشکر اصلا ب روم نیاورده و همیشه میگه خانوم خوشگلم ....زیبای من ....ازین حرفا

اره برای منم سمت راست بیشتره چرا؟ پای چشمم خیلی رومخمه برای رفع سیاهی چیزی بلد نیستی

نميدونم خط خنده چرا اون سمت بيشتره،ولي برا سياهي چشمت اگه از اول اينطور نبوده امكان درمانش زياده.اول ببينن كم خوني نداري يا مشكل كبد،بهد اگه ديدن بخاطر اينا نيست يا كرم ميدن يا ليزر 

وقتي هنوز اينجوري نبودم،دكتر برام راكوتان نوشت،همه گفتن نخووور كبدت اسيب ميبينه يكي ديگه ميگفت نخووو ...

ی زمانی راکوتان خیلی باب بود یادمه دکتر واسه منم نوشت اما من نخوردم.دختردایی م و دوستم استفاده میکردن پوست صورتشون عالی شده بود اما بعد از اتمام مصرف دوباره همون آش و همون کاسه...

نميدونم خط خنده چرا اون سمت بيشتره،ولي برا سياهي چشمت اگه از اول اينطور نبوده امكان درمانش زياده.اول ...

چند ماه شده 

ببین من چند وقته قرص اهن نمی خورم شاید برای اونه

برای ظهور امام زمان صلوات