2777
2789
عنوان

راجب انتخاب رشته کنکور

51 بازدید | 3 پست

دوستان یه سوالی داشتم. برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد، رتبه کشوری ملاکه یا رتبه منطقه؟ آخه شنیدم میگن کشوری ملاکه. من رتبه م ۵۳۷۶ کشوری شده و ۱۶۶۲ منطقه ۱. پارسال با رتبه ۶ هزار و خورده ای کشوری توی منطقه ۳ دندانپزشکی آزاد تهران قبول شدن. مگه نمیگن که قبولی دانشگاه آزاد کشوریه؟ پس چرا من ندیدم که توی منطقه ۱ کسی با رتبه کشوری ۶۰۰۰ قبول بشه؟ اکثرا با رتبه های ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ قبول شدن؟ آخه مگه سهمیه مناطق توی قبولی آزاد تاثیر داره؟

پارسال یهویی رشته دندانپزشکی بولد شد و رتبه های خوب اولویت زده بودن این رشته رو جوری که من با رتبه ۸۰۰ منطقه دو دیدم طرف ازادشو اورده . ظرفیقتش به نسبت پزشکی کمتره و الان اولویت رتبه برترا هم هست رتبه قبولیش خیلی پایین اومده

پارسال یهویی رشته دندانپزشکی بولد شد و رتبه های خوب اولویت زده بودن این رشته رو جوری که من با رتبه ۸ ...

اینو میدونم. سوال من اینه که مگه ملاک قبولی دانشگاه آزاد رتبه کشوری نیست؟ پس چرا پارسال یکی با رتبه کشوری ۸۰۰۰ توی منطقه ۳ دندان آزاد تهران آورده ولی یکی با رتبه کشوری ۵۷۰۰ توی منطقه ۱ نیاورده؟ مگه نمیگن بر اساس رتبه کشوریه؟ پس نباید اولویت با اونی باشه که رتبه کشوری بهتری داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو میدونم. سوال من اینه که مگه ملاک قبولی دانشگاه آزاد رتبه کشوری نیست؟ پس چرا پارسال یکی با رتبه ...

سهمیه عزیزم . احتمال خیلی بالا سهمیه داشته . بله ازاد بر اساس رتبه کشوریه