2777
2789
خب عزیزم نکن اینکارو. اعصابتم بهم میریزه. 

ديشب به شوهرم گفتم توروخدا اين يكيو قايم كن من استفادش نكنم تا دو سه روز ديگه 

بنده خدا يادش رفت و الان من رفتم پيداش كردم و ديدم باز منفيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودته؟  لاکت خوشرنگه گلم به این چیزا هم فکر نکن که مشکل خیلیاس به موقعش درست میشه

اميدوارم 

خونواده خودم و خونواده همسرم خيلي منتظرم و سنمم پايين نيست و دلم ميخواد زود بچه دار بشم

اميدوارم  خونواده خودم و خونواده همسرم خيلي منتظرم و سنمم پايين نيست و دلم ميخواد زود بچه دار ...

میشی عزیزم به زودی

روش حساس نشو به بقیه بگو فعلا قصد ندارین که بقیه هم حساس نشن و منتظر نباشن

بعد در خفا برای خودت برنامه ریزی کن

امروز یه مطلبی خوندم یادم نیست دقیقا کجا بود گفته بود که تا سه سال نازایی طبیعیه

اصلا به دیگران نگو ک در حال اقدام هستی اصلا نگو

کاری که هنوز انجام نشده به هیشکی نگو حدیث پیامبر هست و من خودم واقعا تو زندگیم بهش رسیدم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
مشكل اينه كه گفتم😣

الان بگو نظرت عوض شده و فعلا قصد ندارین

به یه نفر بگی اون یه نفر به بقیه میرسونه

کامنت هات رو خوندم

دیگه بیبی چک نخر

تو هیچ مشکلی نداری تنها مشکلت الان اینه که حساس شدی همین

یه سری همایش مهم داشتم خیلی مهم ، لباسامو خیلی مراقب بودم مرتب باشن و شیک و چروک نشن و فلان

عین ربات از ماشین پیاده میشدم 

رفتم دم در موسسه افتادم تو جوب پر از گل

موسسه ای که چهار ساله هر روز میرم و تا حالام هیچ مشکلی برام پیش نیومده اما اون روز اینقد حساس بودم که هیچی نشه اخرش شد

بیبی چک میخری منتظری که مثبت شه این انتظار سم . حامله بخای بشی میشی چه بیبی داشته باشی چه نه. 

تو کاملا سالمی هیچ مشکلی نداری کسانی بودند که ده سال حامله نشدن الان دوقلو بغلشونه

همه نازایی ها درمان شدن و الان هیییییچ کس نیست که به خاطر نازایی بچه نداشته باشه مگر اینکه بندگان خدا از لحاظ مالی مشکل داشته باشند. 

تاکید میکنم دوست خوشگلم تو هیچ مشکلی نداری 

بیخیال باش ریلکس باش خانومی به چیزای خوب فکر کن

و مهم تر از همه در همه حال توکلت به خدا باشه

همه چی به زودی درست میشه من مطمنم 😍😍😍🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
الان بگو نظرت عوض شده و فعلا قصد ندارین به یه نفر بگی اون یه نفر به بقیه میرسونه کامنت هات رو خوند ...

ممنونم عزيز دلم ميفهمم

كاملا باهات موافقم و شايد از بس تنهام اينجور شدم و تموم هدفم خلاصه شده تو بارداري .و چون ميدونم كه تو اين خرابشده قبل از يك سال حتي يه ازمايش و چكاپ ساده هم نميگيرن يكم نگرانم .سعي ميكنم بيخيال بشم 

نه متاسفانه  لندن هستم و اينجا دوا و درمون خيلييييي بده  حتي قرص لتروزول و پروژسترون رو ...

اها واسه همینه ک ست کردی...حالا اگه ایران بودی با دامن گل گلی و بوی قرمه سبزی در حال تست زدن.ههههههههه

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂