2777
2789
واي خدا پوكيدم از خنده ممنونم واقعا

غصه نخور ان شاالله یه نی نی ب زودی میاد تو دلت 😍

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اي بابا يه كوسن ارزون و كوچيكه 

خوشگله خب🙄

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بالاخره مثبت میشه ولی همیشه بگو خدایا یه بچه سالم بده که برام بمونه تا آخرش 

منم یه زمانی فقط میگفتم خدایا بیبی چکم مثبت پررررنگ بشه یعنی میشه ببینم اون روز رو یا مثلا آزمایشم مثبت بشه یا نی نی بیاد تو دلم 

دوبار شد با بیبی چک های پررررنگ آزمایش های بالای 10 هزار 

نی نی رو دیدم ضربان قلبش همه چیش بود ولی یهو هردو بارداریم ایست قلبی کردن و سقط شدن 

حالا میترسم میگم بیبی چک مثبت نمیخوام فقط سالم بیاد خدایا آزمایش مثبت نمیخوام فقط سلامت باشه همین بیاد بغلم همین 

دیگه مثل قبلنا حسرت بیبی چک متبت نمیخورم چون دوبار دیدم چه فایده مهم اینه سالم بیاد بغلت 

انشالله باردار باشی و سالم بیاد بغلت ❤️ 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
عزیزم بالاخره مثبت میشه ولی همیشه بگو خدایا یه بچه سالم بده که برام بمونه تا آخرش  منم یه زمان ...

خيلي متاسف شدم عزيزم 

ايشاله بزودي يه بارداري سالم و يه نيني سالم و صالح خدا بهت بده همينطور ب من

قربونت بشم قابلتو نداره 

🥰

ايشاله خدا از زبونت بشنوه  اينجا ازمايش خون نميگرن و حتي نميذارن درمان رو شروع كنيم قبل از يكس ...

عزیزم مثبت فکر کن همه چی درست میشه تو به زودی مامان میشی کافیه بخوای 

نگران نباش فقط امیدوار باش از خدا کمک بخواه تا ببینی که خودش یکی از اون نی نی خوشگلا رو گذاشته تو بغلت 

فقط صبر و امید

منم صبر کردم و متوسل به امام حسین شدم و حاجت گرفتم

عزیزم بی‌بی چک که اینقد زود نشون نمیده. حداقل 4 5 روز از موعد باید گذشته باشه. صب کن اگه تاخیر داشتی ...

ايشاله همينطور باشه كه ميگي

بخدا قسم هرماه بالاي ٦٠٠ هزار تومن بيبي چك ميخرم و هيچ