2777
2789

خانما امروز ثبت نام کردن گفتن فردا بیا پروندتو بگیر خودم مریضم میشه بابامو بفرستم بگیره؟؟واینکه هزینه معاینه چشم چقدره؟؟

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره امروزم ششصد تومن دادم برا ثبت نام

تازه اولشه..من پونصد دادم تا اخرش نهصدتموم شد..کلا سه بار رد شدم..سرهنگم هی کلاس اضافه اجباری میده. دیگه وقتی قبول شدم خانومه باز گفت  سی و پنج نقد بده تابلو بدیم راننده جدید بزن پشت ماشینت..گفتم ماشین ندارم تابلو هم نمیخوام

تازه اولشه..من پونصد دادم تا اخرش نهصدتموم شد..کلا سه بار رد شدم..سرهنگم هی کلاس اضافه اجباری میده. ...

پول زور میگیرن رسما.اقایون هم اگه تتو داشته باشن میفرستن پیش مشاور.پول میگیرن برا اونم.انگار دیوونست کسی که تتو داره

پول زور میگیرن رسما.اقایون هم اگه تتو داشته باشن میفرستن پیش مشاور.پول میگیرن برا اونم.انگار دیوونست ...

بله میفرستن کمیسیون پزشکی میگن کسی که خالکوبی می‌کنه به بدنش آسیب میزنه پس باید ببینیم ازلحاظ روحی روانی مشکل نداره اکثراهم دوساله گواهینامشون کسایی که کمیسیونی اند

بله میفرستن کمیسیون پزشکی میگن کسی که خالکوبی می‌کنه به بدنش آسیب میزنه پس باید ببینیم ازلحاظ روحی ر ...

واقعا؟؟خیلی بده که اینجوری.دوسال

واقعا؟؟خیلی بده که اینجوری.دوسال

آره گلم بعددوسال با کمیسیون بستگی به شانس طرف داره بعضیادوساله وسه ساله هرکس داره گریم کنه بره دکترنفهمه پسرارولخت میکنن خط خش خالکوبی اگه دست وپااتل داره نگید کمیسیونی می‌شید 😐