2777
2789
عنوان

خانم ها کمک کنید

84 بازدید | 12 پست

فردا شب شام مهمون داریم ک تا الا اصلا خونمون نیومدن دوست خانوادگیه ؟

نظرتون شام چی درست کنم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه بادمجون مجلسیه

با چی آخه شوهرم گفته دو نوع درست کنم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
دفعه اوله یکم مفصل تر برگزار کن مرغ شکم پر خوبه به نظرم  کنارش هم یکی دوتا پیش غذا بزار با سا ...

خیلی خشک نمیشه نظرتون 

و البته سوپ جو و سالاد و ماست و مخلفات..البته بستگی ب شناختت ازشونم داره خیلیم غذا چند مدل درست کنی بعد پس فردا شمام میرید خونش اونم تو همین دردسر میافته ساده بگیر...اگه من بودم  مرغ شکم پر و ی مقدار هم قورمه میزاشتم 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
و البته سوپ جو و سالاد و ماست و مخلفات..البته بستگی ب شناختت ازشونم داره خیلیم غذا چند مدل درست کنی ...

اخه من هیچ شناختی ازشون ندارم و نمیدونم چه طور ادمی هستن مشگلمم همین 

سوپ و ک حتما درست میکنم ولی چه غذایی بهتر بشه رو نمیدونم 

اگه سختت نیست آش یا سوپ

اره خیلی سخته الا میخوام غذامو اماده کنم ولی گیجم 😣😣😣