2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چی میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورشون فکر کنم این بوده  که اگر پراید بخوره راحت و ارزون تعمیر میشه  اما تویتا گرونه ق ...

خب رانندگي انقدر با اون اسونتره كه مشكلي پيش نياد و شب ها هم كه خيابون خلوته 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی هم.بگم اگه برات امکان داره یه ماشین کار کرده ارزون بگیر و خودت بشین تا گواهینامه گرفتی.منم دقیقا از ترس اینکه ماشین خارجی رو نمالم و نزنم جایی الکی ده سال ننشستم .تا دو سال پیش یه ماشین ذیگه گرفتیم.البته قبل گرونیها بود

جدا از اینکه پز زیر پوستی اومدی 😁

باید بگم اگه تعریف بیجا هم می‌کرد خوب نبود 

شما باید به این باور برسی که با هر ماشینی میتونی 

چه پراید چه تانک 😶

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

مربی حرف خیلی بده زده و چنین حقی نداشته!خودتو ناراحت نکن عزیزممم😍😍

من دفعه اول گواهینامه گرفتم اما رانندگیم اونقدرا خوب نیست...مامانم و داداشم دفعه سوم قبول شدن و خیلی از من بهترن

و گریزی نیست از زندگی...
شايد حق با تو باشه ولي رانندگي با تويوتا خيلي اسونتره تا پرايد😐برعكس گفتي

نه عزیزم خیلی سخته چون من تازه واردم با پراید هم تعلیمی داشتم کلأ فرق داره با ماشین خودمون، خودمم قبلأ نظر شما داشتم اما برا تازه واردا پراید راحتتره 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
خب رانندگي انقدر با اون اسونتره كه مشكلي پيش نياد و شب ها هم كه خيابون خلوته  

نه عزیزم برا چی اسون تر باشه تویوتا تقریبا همه. مدلاش خیلی بزرگه.گازش خیلی حساس تره.فقط خوبیش اتومات بودنشه.کلا واسه تازه کاری که فقط پشت پراید نشسته رانندگی و کنترل وتشخیص ابعاد ماشین بزرگ سخته

نه عزیزم خیلی سخته چون من تازه واردم با پراید هم تعلیمی داشتم کلأ فرق داره با ماشین خودمون، خودمم قب ...

نميدونم ولي منم با ٢٠٦شروع كردم ك خيليا ميگت تيز و تنده ولي خيلي خيلي راحت تر از پرايدِ

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نه عزیزم برا چی اسون تر باشه تویوتا تقریبا همه. مدلاش خیلی بزرگه.گازش خیلی حساس تره.فقط خوبیش اتومات ...

نميدونم ادم ها با هم متفاوتن شايد 

نميدونم ولي منم با ٢٠٦شروع كردم ك خيليا ميگت تيز و تنده ولي خيلي خيلي راحت تر از پرايدِ

اره من اینو قبول دارم.من با ساندرو اتومات نشستم هزااااار برابر پراید دنده ای بهتر بود.ولی تویوتا و ..هم خیلی بزرگه هم واقعا با این تحریما چراغی ایینه ای چیزیش بشکنه ادم بیچاره است جدا از گرونیش اصلا اصلش گیر نمیاد به راحتی

اره من اینو قبول دارم.من با ساندرو اتومات نشستم هزااااار برابر پراید دنده ای بهتر بود.ولی تویوتا و . ...

اره خب 

ولي كلا با اونا راننده شدن خيلي اسونه