یا اینکه حق به کی میدادین؟
من وخواهرشوهرم رفتیم برا گواهینامه رانندگی، خواهرشوهرم زودتر از من کلاساش افتاد و من کاری برام پیش اومد یه دوماهی دیر تر شد،کتبی دادم بار اول قبول شدمورفتم برا تعلیمی و به امتحان شهری رسیدم بخاطر استرس افسر ردم کرد و افتاد جلسه دیگه امروز تمرینی کلاس برداشتم که برای امتحانم که دوباره دارم، بعد خواهرشوهر از اول جلسه تعلیمی با ماشین خودشون
راید بود تمرین میکرد تا آخر ...اما من ماشینمون تویوتا خارجی هس و خیلی تیز یه بار نشستم دیدم سختمه و چون وسایلاش گرونه و پول نداریم که اگر مشکلی پیش اومد درستش کنیم دیگه پشتش ننشستم
بالاخره امروز رفتم و 22 روز از کلاس آخریم گذشته بود و کلأ از دستم در رفته بود ناراحت بودم که پسرفت کردم و اگر اینجوری پیش برم حالا حالاها قبول نمیشم و... یدفه مربی جلو شوهرم که عقب ماشین نشسته بود با یه لحن مسخره ای رو کرد بهش گفت خواهرت بهتر میرفت این بلد نیس!!!
منم خیلی بهم برخورد گریم گرفت و گفتم ببخشید اون از اول تمرین داشت مثل من نبود، شوهرمم گفت نه این هم باهوشه هم بلده فقط تمرکز نمیکنه رو کارش
خیلی دلم از مربی شکسته اول نباید قضاوت میکرد ندونسته، دوم من بلد نباشم هم نباید جلو شوهرم همچین بگه، شما قبول دارید؟
لطفأ اگر باهام مخالف هستین با لحن درست صحبت کنید دلم گرفته همینجوری بدترش نکنید، ممنون