2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چی میگفتین؟

211 بازدید | 37 پست

یا اینکه حق به کی میدادین؟

من وخواهرشوهرم رفتیم برا گواهینامه رانندگی، خواهرشوهرم زودتر از من کلاساش افتاد و من کاری برام پیش اومد یه دوماهی دیر تر شد،کتبی دادم بار اول قبول شدمورفتم  برا تعلیمی و به امتحان شهری رسیدم بخاطر استرس افسر ردم کرد و افتاد جلسه دیگه امروز تمرینی کلاس برداشتم که برای امتحانم که دوباره دارم، بعد خواهرشوهر از اول جلسه تعلیمی با ماشین خودشون 

راید بود تمرین میکرد تا آخر ...اما من ماشینمون تویوتا خارجی هس و خیلی تیز یه بار نشستم  دیدم سختمه و چون وسایلاش گرونه و پول نداریم که اگر مشکلی پیش اومد درستش کنیم دیگه پشتش ننشستم 

بالاخره امروز رفتم و 22 روز از کلاس آخریم گذشته بود و کلأ از دستم در رفته بود ناراحت بودم که پسرفت کردم و اگر اینجوری پیش برم حالا حالاها قبول نمیشم و... یدفه مربی جلو شوهرم که عقب ماشین نشسته بود با یه لحن مسخره ای رو کرد بهش گفت خواهرت بهتر میرفت این بلد نیس!!!

منم خیلی بهم برخورد گریم گرفت و گفتم ببخشید اون از اول تمرین داشت مثل من نبود، شوهرمم گفت نه این هم باهوشه هم بلده فقط تمرکز نمیکنه رو کارش

خیلی دلم از مربی شکسته اول نباید قضاوت میکرد ندونسته، دوم من بلد نباشم هم نباید جلو شوهرم همچین بگه، شما قبول دارید؟

لطفأ اگر باهام مخالف هستین با لحن درست صحبت کنید دلم گرفته همینجوری بدترش نکنید، ممنون

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد حق با تو باشه ولي رانندگي با تويوتا خيلي اسونتره تا پرايد😐برعكس گفتي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

میگفتی اگه بجای فضولی فکرت پیش یاددادن بود منم بهتریاد میگرفتم فکرت مونده پیش خواهرش 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

مربیتو عوض کن 

انقدم ضعیف نباش گریه نکن بجاش  قوی باش زود یادبگیر

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

کلا مربی ها واسه خودشیرینی یا بامزه بازی مثلا حرف مفت زیاد میزنن .توجه نکن.منم دوازده سال پیش میر فتم مربی همیشه تعریف میکزد جلسه اخر همراه نداشتم دوست پسرم که الان شوهرم شده اومد همراه. مربی اینقد منو پیشش ضااایع کرد.به کوری چشم مربی همون بار اول قبول شدم😂 بدون جلسه اضافه بدون یه ثانیه تمرین چون شهر دیگه دانشجو بودم ماشبنی نبود تمرین کنم

الهی عزیزم تو نه فقط تو رانندگی تو همه چی باید پوست کلفت باشی .نباید دلت بشکنه ، ممکنه قبول شی بعد در حال رانندگی سوتی بدی یکی یچیز بگه ، باید حرف تو آستین داشته باشی و خونسرد و بیخیال باشی به هیچکس اهمیت نده

شايد حق با تو باشه ولي رانندگي با تويوتا خيلي اسونتره تا پرايد😐برعكس گفتي

منظورشون فکر کنم این بوده 

که اگر پراید بخوره راحت و ارزون تعمیر میشه 

اما تویتا گرونه قطعات و برای کسی که تحت تعلیمه خوب نیست