2777
2789
عنوان

غذای مهمونی چی بپزم؟

215 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من یه روز کامل مهمون دارم، یعنی ۲تا ناهار، یه شام و یه صبونه

به نظرتون این غذاها خوبه؟

ناهار: مرغ شکم پر

شام:کباب شامی

ناهار روز دوم: باقالی پلو با گوشت(چلو گوشت)

ضمنا تعدادشون هم ۴نفر بزرگ، ۲تا بچه هست و خودمون هم ۲ نفریم

مقدار مواد مورد نیاز رو هم بگید لطفا

ممنونم از همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ شکم پر رو خورشتی بپز 

رو پلوت هم زعفران و زرشک بریز

بقیه اش خوبه

فقط باقالی پلو شوید هم داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بنظر من خوبه عزیزم

یک مرغ کامل برای ۵تا آدم بزرگ و ۲تا بچه کافیه؟

نمیخواد کنارش ماکارونی چیزی بذارم؟

اگه واسه ناهار روز دوم پیراشکی سبزیجات با باقالی قاتوق درست کنم چطوره؟

یک مرغ کامل برای ۵تا آدم بزرگ و ۲تا بچه کافیه؟ نمیخواد کنارش ماکارونی چیزی بذارم؟ اگه واسه ناهار ر ...

نه.گلم کمه ی مرغ ی چیز دیگم کنارش درست کن یا سوپی چیزی مخلفاتم بزار اگه خاستی ی مرغ درست کنی

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
یک مرغ کامل برای ۵تا آدم بزرگ و ۲تا بچه کافیه؟ نمیخواد کنارش ماکارونی چیزی بذارم؟ اگه واسه ناهار ر ...

بسه عزیزم من یبار برای ۶ نفردرست کردم کافی بوده 

بازم اگر دودلی میخای چندتا کوفته قلقلی و بادمجون سرخ شده اینام درست کنی ؟

باقالی قاتوق راستش تاحالا نخوردم  نمی دونم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
اینطوری بهتره فکر کنم ناهار روز اول: مرغ شکم پر + باقالی قاتوق شام: کباب شامی ناهار روز دوم: باقا ...

آره این عالی شد👏👏👏😄 

انشاالله به خوبی برگزار شه و عالی بشه همه چیت عزیزم 

" اللهم عجل لولیک الفرج "