2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغگو آبرومو برد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 52 پست
پیش اونا بهم گفت بیتربیت الکیم گفت گفته برینم به خونوادت

من برا فامیلا مادرشوهرم تو خونشون شام درست میکردم از این سر تا اون سر سفره پهن بود.بعد پشت سرم ب شوهرم میگفت زنت به مهمونا اخم میکنه ک یعنی پا نزارید توی خونه.

همه چی دارم همه چیرو هم مارک گرفتم فقط ظرفشویی نگرفتم چون جا نبود عوضشم ۲۰میلیون پول نقد آوردم وقتی ...

مادر شوهرمنم خیلی از این حرفا میزد من جهیزیمو تیکه تیکه بردم ب چشم نیومد اونوقت همش پیش من میگفت من بدختر چهارتا نیسان پرجهیزیه دادم هرچس میشد اینو میگفت منم یبار گفتم جهیزیه من چون یبار نیمومد اینطوری بچشم میاد وگرنه من کم وسیله نیاوردم باز حرف خودشو میزد انقد اوایلش حرصم داده الانم یجورایی حرصم میده ولی من دیگه بیخیال شدم حالا جالبش اینجاست من همه چیمو گرون و مارک گرفتم کلی بابت دکوریام پول دادم درصورتی ک اون ب دخترش فقط شیشه داده بود ن کریستال داشت ن ظروف فرانسه کلی پز اونارو میداد

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چیز. جهازم داشتم خانواده شوهرم حسودن همش ایراد میگیرفتن 

میز جلو مبلم خیلی شیک و گرونه و رو مبلم نبود جدا پولش و. گرفت یه بار داشتم میگفتم جدا پولش و گرفت دختر خواهرشوهرم گفت تو پاچه ت کرده

خونه شوهرم رهن کرده میگه گرونه 

جای خوب پیروزی هست میگه سگ نمیره اونجا زندگی کنه

منم محلشون نمیدم  چون میدونم دارن میسوزن

سر سیسمونی هم من خودم خریدم ( شاغل بودم) خیلی بهم تیکه انداختن بعد خودش قبل بارداری از شوهرش پول تو. جیبی میگرفت میخرید یواشکی 

من کلا محلشون ندادم لال شدن

من همه چیز. جهازم داشتم خانواده شوهرم حسودن همش ایراد میگیرفتن  میز جلو مبلم خیلی شی ...

وا چ بی ادب

سگ اونجا نمیره ینی چی مثلا دارید اونجا زندگی می‌کنید ها چ بی چاک و دهن🤯🙄

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
وا چ بی ادب سگ اونجا نمیره ینی چی مثلا دارید اونجا زندگی می‌کنید ها چ بی چاک و دهن🤯🙄

خیلی بیشعوره 

حسودن خودش پدرشوهرش خونه داده ماشین داده مغازه داده کلی طلا داره چقدر دکوری مسی و برنجی بعد عروسی خرید 

چشم نداره ببینه ما خونه دو. خوابه رهن کردیم

یا بیشتر پول ماشینمون و من دادم دارن مبترکن که چرا من رانندگی میکنم 

خیلی بیشعوره  حسودن خودش پدرشوهرش خونه داده ماشین داده مغازه داده کلی طلا داره چقدر دکوری مسی ...

اوووففف خدا سر عقل بیاره بلکه ما راحت شیم😤😤😤😤

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

عزیزم من زیاد نظرهای دوستان دیگه رو نخوندم ولی.خواهرانه میگم.همشونو بریز توی سطل آشغال.جدی میگم سطل آشغال.دیگه پاتو نزار خونشون به منم هی سر کوفت جهزیه بزنن منم جواب میدم،😞😞😞😞😞😞😞

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞