2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغگو آبرومو برد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 52 پست
بنظر من وقتی که حرف میزد ونطق میکردی محل نمی دادی و خودتو سرگرم میکردی بیشتر حرص میخورد دعوا هم نمی ...

آره خیلیا میگن بی محلی بهتره من خودمم همیشه بی محلی می‌کنم به نیش و کنایه هاشون و لبخند میزنم ،اما بازم تکرار میکنن،اما هر وقت که جوابشونو محکم و با سیاست دادم دیگه تکرار نکردن

خداهمه مادرشوهرارو نابود کنه راحت شیم

عزیزم مادرای خودمونم مادرشوهرن هاااا

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا مگه مادرشوهرت اومد بهت مستقیم گفت ک تو ظرفشویی نداشتی؟  خب زشت بود شما مستقیم باهاش حر ...

قبلشم همش میگفت آخه اینکارو کردن اون کارو کردن

حالا مهم رفتار اون بود پیش داماداش آبرمو برد

فکر نکنم چیزی بگه با این گند مادرش حدقل باید بگه که تهمت زده دیگه روم نمیشه تو چشم داماداش نگا کنم

ببین حق داری یکی طعنه بزنه واقعا سخته تحملش بنظرم جوابش نمیدادی وقتی میدونی شر درس میکنه چن بار مادرشوهر خواهرم ب خواهرم تیکه انداخت بار اخر خواهرم گریه کرد گف واگذارت میکنم بخدا گف خدایتو بهم ثابت کن فرداش مادزشوهرش حالش بد شد چن روز بیمارستان بود فهمید ام اس داره هنوزم نفهمیه اه و نفرین پشت سرشه تو هم بسپار بخدا اگه حق با تو باشه خدا همچین زمینش میزنه کیف کنی 

من الان حامله ام با این وضعم اینجوری حرصم دادن اونجا به خاطر خواهرشوهر هشت ساعت تو راه بودم اونم جو ...

خب قط رابطه کن فردا عروسی ندو برو والا 

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
قبلشم همش میگفت آخه اینکارو کردن اون کارو کردن حالا مهم رفتار اون بود پیش داماداش آبرمو برد

نمیدونم چرا ولی ب نظر من مادرشوهر و صد البته خواهرشوهر رو جزعی از آدمیزاد نباید ب حساب آورد... 

من اصلا هر چقدر هم حرف بزنن انگار ک نشنیدم واسه اینم آرامش دارم ول کن اون مستقیم نگفته ک توام باید با خنده و غیر مستقیم ی نیش کاری میزدی بهش... 

عن خانم رو 

ولی مستقیم حرف زدن زشته ب نظرم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

من باخودم هیچی جهازنبردم ولی هیچوقت توچشمم نزدن چون خودشون توخواستگاری میدونستن ک نمیتونن خانواده م جهازبدن

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
آره مثلا اومده آشتی قیافه گرفته

رفتی عروسی ب خودت برس و خوشگل کن

فردای عروسی یا همون شب خنده خنده ب خواهرشوهر بگو دخترت بدون ارایش خیلی خوشگل تره آبجی حیف اینجا آرایشگر بد درستش کرد😝

یا بگو خداروشکر آبجی خدا ی داماد خوب با خانواده خوب نصیب دخترت کرد همه جوره سره... مردم همه چی دارن خانواده شوهرشون آدم نیستن اصلا ولی خداروشکر مال شما برعکسه😂😂😂... 

خنده خنده و دوستانه ها

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
قوم الظالمین (قوم شوهر)تا آرنج دستتو عسل کنی بزاری دهنشون بازم گازت میگیرن.آدم کمترین خوبیو بکنه در ...

ایول عجب حرفی... باید با طلا نوشت