2777
2789
عنوان

پریود بعد از پانکچر یا تخمک کشی

85245 بازدید | 76 پست

سلام دوستان. من ماه پیش تخمک کشی کردم و انتقالم افتاد برای سه ماه بعد ... سه روز بعد از پانکچر پریود شدم. اما الان ک باید دوباره پریود بشم هنوز هیچ علائمی از پریود ندارم. طبیعیه ک بعد از پانکچر پریود عقب بیفته ؟شما اگه پانکچر شدین و انتقالتون افتاده برای بعد چجوری بوده پریودتون ؟

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
شاید باردار باشی البته احتمالش کمه....پریود عقب افتاده؟

اره. 4 روز. ولی احتمال بارداریمم کمه. دکتر گفت فقط میکرو باید بشین. میخوام ببینم بقیه هم پریودشون عقب افتاده بعد پانکچر چنر روز عقب افتاده ؟

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. 4 روز. ولی احتمال بارداریمم کمه. دکتر گفت فقط میکرو باید بشین. میخوام ببینم بقیه هم پریودشون عق ...

عزیزم خیلیا بودن بعد پانکچر  به لطف خدا طبیعی باردار شدن..شاید باردار باشی...مشکلت مگه چیه؟ پریودات منظمه و ماه قبل دقیق بود وقتش؟

ماه قبل بعد از سه روز بعد تخمک کشی پریود شدم خیلی شدید و با دل دردای شدید ک دکترم گفت طبیعیه. ولی برای پریود بعدی چیزی نگفت ک چجوریه و عقب میفته یا نه.اگه باردار باشم ک خیلی خوبه. ولی فکر نمیکنم چون هیچ علائمی ندارم. حتی درد پریودی هم ک خیلیا میگن دارن موقع بارداری من ندارم. پریودام منظم بود قبل تخمک کشی و 23 روزی بود. حالا من این ماه 28 روزه در نظر گرفتم ولی الان با حساب 28 روز هم 4 روز عقب افتاده پریودم 

سلام ببخشید   مشکلتون حل شد؟؟  باردار بودین یا پریود شدین؟    انتقال دادین؟؟؟؟  منم الان دوماهه پنکچر شدم ولی   این ماه پریود نمیشم نمیدونم چرا

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام ببخشید   مشکلتون حل شد؟؟  باردار بودین یا پریود شدین؟    انتقال دادین؟ ...

خیلی دیر پریکد شدم. بعد از 15 روز تاخیر. امروز روز 3 انتقالمه 

ان شالله که این انتقالات مثبت میشه عزیزم   منم  ماه بعد انتقال دارم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ان شالله که این انتقالات مثبت میشه عزیزم   منم  ماه بعد انتقال دارم

ان شاالله انتقال شما هم موفق باشه و باردار باشید 

ان شاالله انتقال شما هم موفق باشه و باردار باشید 

قربونت عزیزم

سلام عزیزم چقدر عقب انداختین منم بعد پانکچر دکتر پروژسترون داد بهم ۵عدد بعد ۵ روزم پری شدم الان منتظر پری دومم که شروع کنم به ال دی خوردن ماهه پیش ۲۱ شدم می خوام بدونم شما چند روز عقر انداختین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم چقدر عقب انداختین منم بعد پانکچر دکتر پروژسترون داد بهم ۵عدد بعد ۵ روزم پری شدم الان منتظ ...

منم‌ ماه قبل که پانکچر شدم دقیقن تاریخی که باید پریود میشدم پریود شدم...ولی این ماه ترشحات تخمک‌گذاریم که همیشه از دهم یازدهم سیکل شروع میشد از پانزدهم شروع شد...فکر کنم یه چهار پنج روزی دیرتر پریود بشم

منم‌ ماه قبل که پانکچر شدم دقیقن تاریخی که باید پریود میشدم پریود شدم...ولی این ماه ترشحات تخمک‌گذار ...

من باید دیروز میشدم که نشدم امیدوارم خیلی عقب نندازم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود