2777
2789
عنوان

چرا من نمی‌تونم بچه‌های کوچیک رو دوست داشته باشم؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 100 پست

من قبل ازدواجم اينجوري بودم نه كه بدم بياد ولي احساس خاصي نداشتم 

ولي بعد ازدواجم اينقدرررر شوهرم عاشق بچه ها بود منم مثل اون شدم

الانكه خودم بچه دارم واقعا هر بچه اي مخصوصا نوزاد ميبينم خيلي ذوق ميكنم 

بچه ها خيلي پاك هستن خييييلي❤️😍

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ناتوانی رو دارم 😐

خیلی بده😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
این اسی یعنی چی ک ب هم میگین🙄

يني استارتر= شروع كننده 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من حس میکنم بچه‌ی دیگران یا خودم برام فرقی نمیکنه😢

من خودم دلم بچه نمیخواست همه گفتن چند سال هست ازدواج کردی سنت هم داره بالا میره یکی بیار 

دیگه منم فکر کردم عقلانی این هست بچه دار بشم وگرنه قبل بارداری اصلا بچه دوست نداشتم اما خدا به طرز عجیبی مهر فرزند رو به دل آدم می ندازه 

اینم بگم ۶ماه اول بچه داریم برام مثل شکنجه بود هر روزش برام یه سال می گذشت اما کم کم درست شدم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

منم شبيه شما بودم محال بود بچه اي كه تازه بدنيا اونده رو دست بزنم اصلا خوشم كه نميومد هيچ يه ذره هم چندشم ميشد ميترسيدم يه جوري بوذ

ولي بچه خودم كه بدنيا اومد چون مجبور بودم بغل بگيرمش و اينا 

خيلي جالب شد برام

گفتم رفتارم عوض ميشه ولي تغييري نكرذ

بازم نوزاد ميبينم عمرا بغلش بگيرم🤧🤧🤧

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
من قبل ازدواجم اينجوري بودم نه كه بدم بياد ولي احساس خاصي نداشتم  ولي بعد ازدواجم اينقدرررر شو ...

استارترو نمیدونم اما من حتی از ازدواج هم بدم میاد😑😐

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
خب حالا چه اصراری هست دوست داشته باشی؟ آدم ها با هم متفاوتند

آخه بچه‌ها خیلی معصومن ، طبیعتا آدم باید بتونه دوستشون داشته باشه😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

خب اگه بفهمي كه منم همينطورم

٣٥ سالمه و باردارم تازه و دقيقاا نسبت به بچه ها و نوزاداي مردم همين احساس رو دارم ديگه از خودت تعجب نميكني😂😂قطعا ادم نسبت به بچه خودش اينطوري نخواهد بود.دليلي هم نداره همه شبيه هم باشن

منم همین طوری بودم یادمه بچه خواهرشوهرمو میبرم یه جای دورتر کلی نیشگون ازش میگرفتم

چرا؟😐