2777
2789
عنوان

چرا من نمی‌تونم بچه‌های کوچیک رو دوست داشته باشم؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی بچه دار شی درست میشی  البته من هنو بچه ندارما نگید ک چون نی نی دارم اینطور میکنم

راستش بعید میدونم درست شه😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
منم مث خودتم ولی نه به این شدت😩 مثلا یه فامیل داشتیم بچه ش خیلی نق نقو نچسب بود هرچیم میدید باید ب ...

نه بابا هیچکس از این بچه نق نقو ها خوشش نمیاد

راه را ادامه بده.وتنهابه پایانش بیاندیش😍خارهای بین راه، رسیدن به گل را زیباتر میکند😉
یعنی طبع لطیفی نداری.وگرنه حتما خوشت میومد ولذت میبردی.

بله شاید اینطور باشه ، ولی بیشتر حیوون ها رو خیلی دوست دارم😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

من هم تاوقتی مجردبودم همینطوربودم حتی توخاستگاری به شوهرم گفتم ازبچه بدم میاداماوقتی به اسرارشوهرم باردارشدم خودم علاقه پیداکردم والان عاشق بچه ام ودارم به بچه دوم فکرمیکنم🤣

اسی تو صاحب چند قلو میشی حالشو میبری

خدا نکنه😆

من هم تاوقتی مجردبودم همینطوربودم حتی توخاستگاری به شوهرم گفتم ازبچه بدم میاداماوقتی به اسرارشوهرم ب ...

چه خوب عزیزم