پسر منم وقتی باردار بودم تو سونوگرافی های بارداری بهم میگفتن هیدرونفروز خفیف داره.... ولی وقتی پنج ماهش بود ختنه اش کردیم تا چسبندگی داشته... مجاری ادرارش... و شش ماهگیش سونو ازش گرفتیم دکتر سونو گفت تو کلیه های بچه آب دیده نمیشه... هیدرونفروز نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نگران نباش با عمل جراحی مشکلش حل میشه... هیدرونفروز یعنی برگشت ادرار به کلیه.... که بعضی از پسرا دچار چسبندگی مجاری ادراری هستن واسه همین کامل نمیتونن ادرار کنن.... ادرار به کلیه هاشون برمیگرده.... پسر من بعد از ختنه شدن دکترش با یه لوله ی مخصوص مجاری ادراریشو کامل باز کرد گفت چسبندگی داشته
چکاب با سونو؟ صب بردم عکس رنگی انقد گریه کرد که نگو منم از اون بدتر عکس رنگی خیلی بده
همون تو سونوگرافی مشخص میشه... پسر من الان نزدیک دو سالشه از شش ماهگیش تا الان دیگه سونو نبردمش.... البته مال شما چون شدید بوده حتما هر چند وقت یه بار ببرش سونوگرافی
خداروشکر منم ده روزگی ختنش کردم ای کاش پسرمنم خوب بشه ای خداااا از سردرسردرد دارم میم ...
دکترش درباره عمل جراحیش چی گفت؟ نگفت تا چند روز باید بستری باشه؟ درکت میکنم منم خیلی نگران پسرم بودم.... بازم خدارو شکر با ختنه برطرف شد وقتی دکتر سونو گفت هیدرونفروز نداره... خیلی خوشحال شدم....