2777
2789
عنوان

کسی بوده کلیه بچش هیدرونفروز باشه وعمل کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21408 بازدید | 103 پست
آخه کوچولوئه قورت دادن بلد نیس  آب با قاشق میدم میمونه دهنش بلد نیس قورت بده

اب جوش و کلی گفتم منظورم همیشس ایشالله که زود خوب میشه ببوسش😘

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا عزیزم چی شده  چه گرفتاری؟ نگران شدم قشنگ توضیح بده

پسرم از بارداری هیدرونفرو نشون داد وخفیف بعد زایمان متوسط شد از همون اول من اقدام کردم دکتر فقط انتی بیوتیک داد.الان دوباره سونو کردم شدید شده الان ۵ماه هست.هنوز دکتر نرفتم فرداصبح.اما میگم دکتر کم کاری کرده اخه فقط عکس از مثانه نوشته وسونو عکس از کلیه احتمالا فردا بگه.فکر کنم بچم کلیشو از دست میده😢😢

خداروشکر  منم ده روزگی ختنش کردم ای کاش پسرمنم خوب بشه  ای خداااا از سردرسردرد دارم میم ...

چرابستری کردن؟یعنی منم اورژانسی باید بستری شه.ممنون میشم بگی چکارکردی.اینجادکتراش خوب نیستن.باید ببرم تهران

پسرم از بارداری هیدرونفرو نشون داد وخفیف بعد زایمان متوسط شد از همون اول من اقدام کردم دکتر فقط انتی ...

میدونی عزیزم انشالله چیزی نیس

ولی هیدرونفروز چندتا شاخه داره باید بررسی بشه ببیننن دقیقاً مشکل پسرت کجاس؟

واگه شدید باشه احتمال زیاد عمل میشه

قطر لگنچه ها رو تو سونو چند نوشته؟

واگه عکس رنگی انداختی گریدش چند هست؟ 

شکمش نسبت به قبل تپول تر شده؟ ؟؟

اکثراً تب داره بدنش؟

نگران نباش انشالله کلیش چیزیش نمیشه توکلت بخدا باشه 

ولی انگار دکترش سهل انگاری کرده یااینکه دکتر بلدی نبوده

من از قیدت نمیخواهم رهایی
چرابستری کردن؟یعنی منم اورژانسی باید بستری شه.ممنون میشم بگی چکارکردی.اینجادکتراش خوب نیستن.باید ببر ...

چون تب داشت وهیدرونفروز شدید بود 

کدوم شهری؟

آره تهران دکترای فوق العاده ای داره

اگه رفتی بگو اسم دکتر بگم بهت

چون تب داشت وهیدرونفروز شدید بود  کدوم شهری؟ آره تهران دکترای فوق العاده ای داره اگه رفتی بگ ...

عزیزم امروز نوبت عکس دارم.میشه اسم دکتر رو لطف کنی.درخواست دوستی میدم لطفا تلگرام یا واتساپ بیاین زودتر جواب بدیم چون شرایط اورژانسیه.اگه امروز عکس خوب نباشه باید سریع اقدام کنم.لطف میکنی عزیزم

عزیزم امروز نوبت عکس دارم.میشه اسم دکتر رو لطف کنی.درخواست دوستی میدم لطفا تلگرام یا واتساپ بیاین زو ...

دکتر اتوکش.  دکتر کجباف زاده 

دکتر زیاده اینا خیلی معروفن البته تو تهران 

شما نگفتین کدوم شهرین؟