2777
2789

اکس من واقعا فکر میکردم امام زادس انقدری خوب بود انقدری که شب و روز از خوب بودنش بگم کمه من ۱۶ سالمه و اون ۲۲ الان گیر ندید به سن کمم درد من سن نیست..من دو سال و نیم باهاش بزرگ شدم بزرگم کرد پدر دارم ولی برام پدری میکردی جوری که همه و من قسم می‌خوردیم رو اسمش ...پریشب متوجه شدم با ی نفر دیگ تو رابطه بوده ۵ ماه و منه بدبخت بی خبر خدایا هنوزم باورم نمیشه.دارم نابود میشم خدا لعنتت کنه بشر خدا لعنتت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم از زوری که دختر دار بشم و تو سن کم دچار این روابط بچگانه باشه 

دختر خوب ی سیب بندازی بالا تا بیاد پایین چند تا چرخ میخوره 

چطوری زمان قلب روحت که ارزشمند ترین سرمایه هر دختری خرج بزرگ کردن پسر مردم می‌کنید 

نصیحت نیست لحنم عادی اما لطفاً این وقت برای پیشرفت خودت بگذار 

میترسم از زوری که دختر دار بشم و تو سن کم دچار این روابط بچگانه باشه دختر خوب ی سیب بندازی بالا تا ب ...

اشباه کردم.ولی زندگی کردن و یاد گرفتم فهمیدم روزای خوب داشتن و ذوق و خندیدن چیه دیوونه بازی چیه ولی حق با شماست

اشباه کردم.ولی زندگی کردن و یاد گرفتم فهمیدم روزای خوب داشتن و ذوق و خندیدن چیه دیوونه بازی چیه ولی ...

لطفاً تکرار نکن 

آدم اشتباه می‌کنه اما تکرار اشتباه حماقت 

به امید کلی حال خوب برای شما دوست عزیز 

دقیقن همینه

هیچ پسریم دوست نداره مگه اینکه خاستگاریت بیاد.

هرکی میگه ن پسرع منو میخاد و گناه داشت بعش اجازع دادم رابطع بام داشته باشه و حالا شرایط ازدواج ندارع ، احمقه احمق

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

سنت کمه تا هر کجا به اکس و پسر و اینا فکر کنی شکست خواهی خورد 

حتی اگه سی سالت بشه و همچنان درگیر پسر باشی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

جفت تون دهنتون بوی شیر میده 

خیلی زوده برای اینکه بری بالای منبر 

پسر ۲۲ بلوغ روانی و عاطفی و مالیش کجا بود آخه 

تازه بعد ۲۶.۲۷ سالگی عاقل میشن مردا 

از نظر من که زیر ۳۰ مردا اکثرا  عقل و بلوغ ندارن