2777
2789

مارک هاردستونم خیلی مارک خوبیه من بخارشوش رو دارم بسیااااار راضی ام 🌹😊😊😊👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

تازه بعد ک بچه داشته باشی بچه هات برن مدرسه یکسره باید لباساشون اتو شده باشه با اتو پرس واقعا راحتی دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه عزیزم  من بایترون دارم  هفت ساله هفته ای چهار بار روشن میکنم و راحت لباسای خو ...

خودمم حس میکنم خوب باشه ولی خیلیارو دیدم میگن ما جمع کردیم دستی خریدیم

خودمم حس میکنم خوب باشه ولی خیلیارو دیدم میگن ما جمع کردیم دستی خریدیم

اتفاقا من اتو کوچیکم رو روش سلفون کشیدم گذاشتم کنار آخه با این راحت ترم 

مثلا چند تا پیرهن همسرم و یهو در عرض دو دقیقه اتو میکنم و تموم

منم ميخوام اتو پرس بگيرم شنيدم ميگن ژانومه خوبه اما خيليام ميگن استفاده نداره اونايي كه دارن نظر ب ...

آره ژانومه هم یکی از آشناهامون داره اونم راضیه   ولی من خودم بایترون دارم و به همه هم پیشنهاد میکنم

ببین الان من هفت ساله ازدواج کردم و کسایی بودن ک بامن همزمان عروسی کردن و همه وسایلشون الان نو  ینی قشنگ پلمپ سیم لوازم برقیشو هنوز باز نکرده   بهش میگم چرا استفاده نمیکنی میگ خراب میشه 🤔🤔🤔🤔

خب پس چرا خریدی !!!!  فقط برا نمایش🤔🤔🤔🤔

ببین الان من هفت ساله ازدواج کردم و کسایی بودن ک بامن همزمان عروسی کردن و همه وسایلشون الان نو   ...

من خونم كوچيك بود اون موقع جا نداشتم ميز اتو و اتو پرس نگرفتم الان خونمو عوض كردم ميخوام بگيرم

لباسارو روي صندلي غذاخوري يا رو بالش اتو ميزدم  

الان بنظرت ميز اتو هم جدا بگيرم يا همون اتو پرس كافيه؟

ديگران راقضاوت نكنيم.