2777
2789
براشماهم پسر دراومد

ممنونم عزیزم ولی خودم دلم میخواد دختر بشه انشاله امیدم هم به اینه گه تقویم چینی ازش خطا زیاااد دیدم از اونی هم که رژیم گرفتم و دکتر هم اصلا اعتقادی به تقویم چینی نداشت

واسع من و اشناهامون که دقیق دراومد دیگه نمیدونم

منم میگیری واسم؟بفرستم؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[url=https://8pic.ir/][img]https://8pic.ir/uploads/20191228-163305.jpg[/img][/url]

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

دستش رو سمت راست و پایین شکمم بود....اصلا طرف چپ نرفت...سونو شکمی بود

اره عزیزم بفرست

سن خودم  ۲۸ سال       ۱۳۷۰/۵/۱۳

سن بچه ۶ هفته و ۲ روز 

تاریخ اولین روز اخرین پریودیمم ۲۲ آبان 

دختر دراومد، ایشالله هرچی دلت میخواد همون باشه❤

فدات شم ممنونم ایشالله به سلامتی.خبر میدم اگه تاپیک بسته نشد🤗🤗💋💋💋

من باتقویم چینی گرفتم درست بود هم براخودم هم دخترخاله هام ودخترعموم

میشه برای منم بگیرید ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اره عزیزم بفرست

میشه برای منم بگیرید ممنون 

۱.۱۲.۱۳۶۷ تولدم 

۸.۱۰.۱۴۰۲ پری

۱۵ هفته ام 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷