2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست

سلام رژینای عزیز منم مثله شما ده ماهه زایمان کردم با یه شکم بزرگ و آویزون😔لطفا لایکم کن گمتون نکنم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ تایپیک خوبی مرسی😘 منم مشکلم شکممه ک بعد زایمان برنگشته،10کیلو اضافه وزن دارم ولی شوهرم میگه نهههه فقط شکمت،ب نظرم همین ده کیلو شکممه دوست دارم زود اب بشه واسه دومی اقدام کنم،الان همه فک میکنن پنج شش ماهمه😆😖

سلام رژینای عزیز منم مثله شما ده ماهه زایمان کردم با یه شکم بزرگ و آویزون😔لطفا لایکم کن گمتون نکنم

سلام عزیزم باید قبل از یسال تلاشمون رو بکنیم.

صفحات قبل رو بخون و حلقه ای که گفتم رو بخرید من الان چند دوره شروع کردم و مصمم هستم.اگه کوچیک نکنیم دیگه میمونه یطرف و میافته پایین .باید هرجور شده کنار هم انگیزه بگیریم و شکم رو آب کنیم.حلقه رو کامل توضیح دادم تهیه کنید خود بخود شکم آب نمیشه که

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
سلام عزیزم باید قبل از یسال تلاشمون رو بکنیم. صفحات قبل رو بخون و حلقه ای که گفتم رو بخرید من الان ...

عزیزم من یه روز درمیون باشگاه میرم .ولی دوست دارم روزایی که خونه هستم هم ورزش کنم  .شکمم کوچیک تر شده ولی پوستش خیلی شل و زشت شده مربیم میگه پوستش جمع نمیشه .برای اونم راهکار بدین لطفا

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
چ تایپیک خوبی مرسی😘 منم مشکلم شکممه ک بعد زایمان برنگشته،10کیلو اضافه وزن دارم ولی شوهرم میگه نهههه ...

سلام خوش اومدید حلقه ای که صفحات قبل عکس گذاشتم و بگیر شروع کنیم کنار هم.انگیزه یدیم.صفحات قبل رو بخون.توضیحات و بخون و استارت بزنیم

عزیزم من یه روز درمیون باشگاه میرم .ولی دوست دارم روزایی که خونه هستم هم ورزش کنم  .شکمم کوچیک ...

حلقه هم میزنید؟

وقتی بزاریم شکم خیلی بزرگ بشه پوست هم کش میاد بارداری اینجوری میکنه شکم و .حرکت های کرانچ رو هم امتحان کنید صفحه قبل لینکش هست .حرکتاش بصورت گیف هست کمک میکنه یاد بگیری

من خیلی دوس دارم حلقه بزنم ولی بلد نیستم

چون بلد نیستی دلیل نمیشه حلقه نگیری حلقه رو بگیر و تمرین کن.

صفحات قبل توضیحاتم رو بخون.دو نوع حلقه هست یدونه سبکه آموزشی برا تمرین و یادگیریه که 25 تومنه.یدونم همین حلقه هولاهوپ قدرتی.که اونقدرام سنگین نیست.اون و یاد گرفتی با این بزن .روز اول یکم کبود میشی بعد برات عادی میشه و بدون کبودی مجدد هرروز تمرین میکنی.صفحات قبل رو ببین عکسشم گذاشتم 80 قیمتشه

هیچ حرکتی به سرعت حرکت کرانچ، چربی‌های شکم را آب نمی‌کند. همین ویژگی آن باعث شده تا جایگاه اولین و بهترین حرکات چربی‌سوز را در بین دیگر ورزش‌ها به خود اختصاص دهد.

وقت آن رسیده که شما هم این ورزش را امتحان کنید و از خاصیت چربی‌سوزی آن بهره‌مند شوید. در این مطلب از فیتامین، به معرفی حرکات مختلف کرانچ، و توضیح چگونگی انجام هر یک، پرداخته شده است. با انجام هر ۶ حرکت، می‌توانید با آب‌کردنِ چربی‌های شکمتان، عضلات شش تکه شکم خود را کاملاً نمایان کنید.

https://fitamin.ir/6-ورزش-فوق‌العاده-برای-آب‌کردن-چربی-شک/