2777
2789

بعد چهارسال اومده خاستگاریم...

خیلی همو میخایم و بدون هم اصلااا نمیتونیم

کار داره درس میخونه و رو پای خودشه

خانوادش با اصل و نسب نیستن و بابام بی نهایت مخالفه...

هربار ک میاد خاستگاری بابام کلی بهش فوهش میده و داغ میکنه و داد میزنه

من شرمنده علی شدم بخاطر حرفایی ک دیشب بابام بهش زد...ب بابام میگم اخه وقتی خودش خوبه چیکار داری به اصالت خانوادگیش؟😔

نمیشه اصلا با بابام حرررررف زد انقد ک عصبیه

علی دیشب دیگ به تنگ اومد و بهم گف باید چن سال دیگ صبر کنیم بابای تو راضی بشو نیست😔خدایااااااااااا چ دعایی بخونم چ ذکری بگم چ نذری کنم حاجتمو بدی؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

چی بگم ...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج تو ایران ازدواج دوتا خانواده اس نه دوتا آدم 

اینو تو ذهنت داشته باش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خوب خانواده مهمه واقعا ببین بزرگترا صلاحتو میخوان تو الان خامی فردا با همین علی ازدواج کنی با بابات بد میشه نمیزاره بری بعدش سرد میشی 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
نذر و دعای حرف زدن با بابات و صبوری

موبایلمو زده شکونده این الان گوشی مامانمه...نمیتونم پنج شش سال باز صبر کنم و بدون رابطه باشم باهاش دق میکنممممم من

بدجوری گیر افتادم هر لحظه ارزوی مرگ میکنم

ساکتو ببند برو عقد کنین برگرد 

میشه راه بیخود نشون ندید؟؟؟! این چه کاریه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

منم با اسرار خودم و مخادفت بابام ازدودج کردم با اینکه هنو دوسش دارم ، دارم جدا میشم 😢 کاش هیچ وقت باهلش ازدواج نمیکردم 

با تموم خاطرات خوبو بد 

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
موبایلمو زده شکونده این الان گوشی مامانمه...نمیتونم پنج شش سال باز صبر کنم و بدون رابطه باشم باهاش د ...

تو خانواده ما مشکل مشابه داشتیم اما اینقدر طول نکشید

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
منم با اسرار خودم و مخادفت بابام ازدودج کردم با اینکه هنو دوسش دارم ، دارم جدا میشم 😢 کاش هیچ وقت ب ...

چرا اخهههه واسه چی دارید جدا میشید