2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به خاطراینکه بچم سقط شد ۶ ماهه مارو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 52 پست
نظر شوهرت دربرابر این بی ادبی و بی احترامیمادرشوهرت چیه؟؟ همسرت تنها میره خونه مادرش؟ خواهرشون از هم ...

من ۶ماهه سقط کردم، به همسرم میگم تو چرا هیچ عکس العملی نشون نمیدی؟ میگه آخه مادر و پدر من مگه چند وقت زنده اند، تا زنده ان باید احترامشونو داشته باشم، دلشون می‌شکنه اگه عکس العملی نشون بدم، اولش که خواهرزادش به دنیا اومد چون مادرش اجازه نداد من برم منم نذاشتم همسرم بره بیمارستان به خواهرش سر بزنه ولی الان میره خونه مادرش سر میزنه، هر دفعه هم می‌ره میاد کلی پرش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم گفتم منم دیگه نمی‌خوام ببینمشون، بچمم به دنیا بیاد نشونشون نمیدم، همسرم میگه آخه دل مادرم م ...

اه انقدربدم میادازاین مرداشوهرمنم همش میگه مامانم نفرین میکنه منم گفتم منم نفرین میکنم اون چرامنوبچزونه من هیچی نگم من که همش میگم خدایابه توواگذارش کردم دارم به چشم میبینم چه دردایی میکشه هرچندزبونش بازم درازه

سر شما هم همین بلا رو آوردن؟ شما چیکار کردی؟

من مشکل بچه دار نشدنم و سقط های مکررم  خیلی جدی بود. ولی اصلا بهشون محل ندادم. برا خودم زندگیم رو می کردم. اتفاقا راحت بودم از دخالتشون. تقریبا بعد 10 سال خدا بهمون یه دخمل داد. الان خانواده شوهرم خیلی دوستش دارن. مخصوصا این که خانواده شوهرم همه پسر دارن و دخمل تک دختر خانوادست. 

من ۶ماهه سقط کردم، به همسرم میگم تو چرا هیچ عکس العملی نشون نمیدی؟ میگه آخه مادر و پدر من مگه چند وق ...

بگو عمر دست خداست. الان ما صحیح و سالمیم ولی بچمون تو بهشته. از کجا معلوم ما فردا زنده ایم؟؟؟!!!

بعدش هم خب خواهرش نمیگه شش ماهه زنداداش من کجاست؟ نمیگه یه تبریک نگفت برا بچه ام؟؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش