2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به خاطراینکه بچم سقط شد ۶ ماهه مارو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 52 پست
چه مسخره شوهرت چي ميگه ؟؟ 

مادرشوهرم به جون همسرم قسم میخوره که دخترم هنوز نمیدونه بچتون سقط شده,  همسرم میگه یک درصد احتمال بده راست بگه، منم میگم خب اگه راست میگه خواهرت نمیگه چرا بچه ما به دنیا نیومده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت میشدم....و کلا نمیرفتم تا در تاریکی جهل خوپشون راحت زیست کنن

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
مادرشوهرم به جون همسرم قسم میخوره که دخترم هنوز نمیدونه بچتون سقط شده,  همسرم میگه یک درصد احتم ...

بابا حالا چه گيري دادي كه بيينشون بايد از خداتم باشه كه يه كاري ميكنن كه تو باهاشون رابطه تو كم كني ميگه بي كاري بابا بزار تا عالم خود باشن 

1.گریه میکردم2.قطع رابطه 3.سریع حامله میشدم.4 حامله سدم میگفتن گفتن کسی ک بار اول بچش سقط شده باز بارداره نباید مادر شوهر بیاد پیشش یا دست ب بچش بزنه....چون میگن بچه شیر نمیخوره و چشش شور میشه😈

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

خدا ازشون نگذره .... 

چجور میتونند اینجودی رفتار کنند.

خدا لعنتشون کنه 

من جای شما بودم از غصه خودمو میکشتم اما در عوضش جدی قیدشونو میزدم و فقط سالی یبار اونم بخاطر همسرم میرفتم دیدنشون 

عوضیهاااااا 

عزیز دلم اصلا خودتو اذیت نکن این آدمها کمبود دارند ضعف شخصیتی .

مطمئن باش جاشو میخورند چون چوب خدا صدا نداره

امیدوارم خدا کنار همسرت انقدر غرق در شادیتون کنه که فرصت فکر کردن به همچین ادمایی را نداشته باشی

قطع رابطه نکن    برو  کم برو     باردار که شدی نزار تا چند ۶ماهگیت بفهمن اصن نبیننت  بچت که  دو سه ماهش شد  حالا یه روز مهمونی بگیر بیان خونت   

خیلی کفری میشن 😐

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
نظر شوهرت دربرابر این بی ادبی و بی احترامیمادرشوهرت چیه؟؟

همسرت تنها میره خونه مادرش؟ خواهرشون از همسرتون احوال شما و بچه ای که ایشون در انتظار دنیا اومدنشه ولی الان جاش بهشته، رو نمیپرسه؟؟!!!!

چند وقته شما سقط کردی؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
چه احمقه مادرشوهرت. همسرت چیزی نمیگه؟؟

به همسرم گفتم منم دیگه نمی‌خوام ببینمشون، بچمم به دنیا بیاد نشونشون نمیدم، همسرم میگه آخه دل مادرم میشکنه، خدا قهرش میگیره، میگم چرا پس واسه مادر تو قهرش نمیگیره

خدایی عذاب اور ترین حرفو حرکته..بدم میاد...مادر شوهرا چرا ای کارا میکنن....مادر شوهر منم ابجیم پسر اورد(با ابجیم جاریم) اصلا دور بچه ابجیم نمیرفت وقتی اون جاری م بود..اون دختر داست...میگفت دلش میخواد ...ب نظرم با ای رفتاراش فقط بین ماها رو ب هم میزد و جاریمو حساس میکرد...بدم میاد 😠😠😠😠

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
به همسرم گفتم منم دیگه نمی‌خوام ببینمشون، بچمم به دنیا بیاد نشونشون نمیدم، همسرم میگه آخه دل مادرم م ...

شما دل نداری؟؟؟!!! دل شما نمیشکنه؟؟!!

بگو درست رفتار کنن، تا درست رفتار کنم.

اه چرا این مردا همیشه کارهای گند خانواده شون به چشمشون نمیاد؟؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش