2777
2789

بچه ها تختمو زمان خرید روچرمش یه لکه زنگ زدگی اندازه سکه بود روش که اونم چون اینه میزارایشمو فروشنده گذاشته روش رنگ پیچ و مهره های پشت اینه دراومده روش 

گفت میره ببرین پاک میشه چیزی نیست

الان هرکار کردم پاک نشد وایتکس خمیر دندون جوش شیرین هرچی بگین زدم پاک نشدمیترسم زیاد بسابم پاره شه لکه 

چون سفیده معلومه

نمیدونین چیکار کنم بره 

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...

من اکثرا لکه های سمج رو با استون پاک میکنم.

حالا چرم رو نمیدونم.میخوای یه قسمت دیگه امتحان کن اگه خراب نشد رو لکه انجامش بده

حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت و خورشید خواهد درخشید .روزهای خوب خواهند آمد.به امید فردایی روشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثرا لکه های سمج رو با استون پاک میکنم. حالا چرم رو نمیدونم.میخوای یه قسمت دیگه امتحان کن اگه خ ...

باشه مرسی پشتش یه تیکه میزنم ببینم خراب نسه اونجام میزنم

یه چیزی من از داروخانه خریده بودم مخصوص چرم بود خیالی سال پیش یادم نیست خوب بود

برم بگم برا پاک کردن لکه  چرم یه چیزی بدین شاید بدونن

ما شهرستانیم نمیدونم داروخانه های اینجام داره یانه

جوش شیرین وابلیموقاطیکن خمیرش بزن نیمساعت باشه

جوش شیرین زدم شب تا صبح موند

ابلیمورم جداگانه اونطور زدم نرفت

خیلی حرص میخورم 

خودمونم رودروایسی داشتیم با فروشنده بابام نبرد عوض کنه الان یه سال گذشته دیگه باید خودم یه جور پاکش کنم

من شنیدم آب اکسیژنه لکه رو‌میبره. نو گوگل سرچ کن

اااا باشه والا راضیم همه اینکارارو امتحان کنم فقط بره لکش

میترسم پاره شه