2777
2789
عنوان

توصیه

73 بازدید | 7 پست

داداش من کارش باربر اثاث منزل هست.همیشه بهم میگه.خیلی موقع ها خانم هایی رو میبینم که با شوهرشون اومدن برا کمک به رفیقشون که مطلقه است.این خیلی خطرناکه.چون بعدها رفتیم جابجایی اثاث همون خانم مطلقه خبری از زنه نبوده اما مرده حضور بهم رسانیده.با دست خودتون شوهرتون رو به گرداب نندازید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مردی که ازدواج کرده و نمیتونه عریضشو کنترل کنه در این موارد فرقی با حیوان نداره. دور از جون حیوون ال ...

بله.قبول دارم.در این روزگار آخرالزمان مردم به دنبال خوبی ها نیستند متاسفانه پس ماها باید مواظب زندگی هامون باشیم

کسی که بخواد اینجوری بره همون بهتر که زودتر بره،تا کجا میخوای مواظب شوهرت باشی؟؟یه انسان رو برای زندگی انتخاب کنید تا دائم این استرس رو نداشته باشید کسی ازتون بدزدتش!!!!

در ضمن میگی خانم مطلقه درست نیست