2777
2789
عنوان

رنگ مو و دکلره

137 بازدید | 18 پست

بچها من عید موهامو پرکلاغی کردم دیروز رفتم ارایشگاه گفتم موهام پرکلاغی شده الان ی هایلایت تیره میخام این توجه نکرد چی میگم کلاه گذاشت مش دراورد و بعدش رنگ گذاشت گفت وا موای زمینت چرا رنگ نمیگیره الان موا مشکی نصفش قهوه ای با مش زرد خیلی داغون شدم کلیم پول دادم حالا موندم چکار کنم عروسیم داریم 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی‌بذار

دوباره مشکی نمیخام

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
همونجا به آرایشگرت گفتی این رنگی نمیخواستم؟ 

اره گفت خب مشکیه چکار کنم کلی دعوا کردم 

دودی بذار یه دقیقه بعد بشور

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
ببخشید پولم دادی گند زده به موهات

اره دقیقا

اره گفت خب مشکیه چکار کنم کلی دعوا کردم 

یه سری با من این کارو کرد آرایشگر در کمال خونسردی گفتم خانوم اگه نمیتونستی انجام بدی همون اولش میگفتی الانم همسرم این رنگو دوست نداره یا درستش کن یا با هزینه ی خودتون بریم یه آرایشگر دیگه درستش کنه ، بحث هزینه ش نبود پرروییه طرف مقابل بود

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️