2777
2789
عنوان

برنجو چکار کنم خراب نشه

109 بازدید | 13 پست

بچه‌ها شوهرم چهل کیلو برنج امروز خریده هواگرمه میترسم خراب بشه بنظرتون چیکارش کنم،؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم تو آخرین پاگرد راهپله که میره به پشت بوم.روش هم یه زیرسفره ای کشیدم.۶۰ کیلوهستش.چندماهه اونجاس هیچیش نشده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من تو ظرف شیر ریختم گذاشتم یخچال جا داری بزار یخچال نداری ببر پشت بوم یه چیزی پهن کن جلوی افتاب برنج ...

عزیزم برنج نباید افتاب بخوره تو سایه باید پهن کنه

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
سیروپوست بگیرم یانه؟؟

من پوست میگیرم قاچش هم میکنم تکه تکه میکنم بعد میذارم لای برنج

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
نه افتاب بمونه همون پهن کنی نمک بزنی جمع کنی  البته همون موقع نمک زدن هم تو سایه بزارید  ...

اره گلم افتاب برنج و خورد میکنه موقع پخت

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...