2777
2789

الان دوساله مرتب قرص ال دی استفاده میکنم و حس میکنم هم از لحاظ جنسی خیلی بی میل شدم هم خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته آیا کسی از شماها مثله من شده

خب ال دی مصرف نکن

روکین بخور

نه من الان تقریبا 9 ماهه دارم میخورم اثر بدی ازش ندیدم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ال دی مصرف نکن روکین بخور نه من الان تقریبا 9 ماهه دارم میخورم اثر بدی ازش ندیدم

روکین بهتره یا یاز؟ چند میگیری؟ دکتر به من یاز توصیه کرد خیلی راضی بودم الان گیرم نمیاد

لطفا درخواست دوستی ندید
روکین بهتره یا یاز؟ چند میگیری؟ دکتر به من یاز توصیه کرد خیلی راضی بودم الان گیرم نمیاد

یاز و یاسمین بعد 1 سال مصرف باعث ایجاد لخته ی خونی میشن

تو تحقیقات آمریکا بدست اومده بود

دکترا اکثرشون ناشی ان خودت تحقیق کن عزیزم

من قبلا یاسمین میخوردم 54 ت

الان روکین خریدم واقعا خوبه عوارضش هم از بقیه خیلی کمتره مخصوصا چاقی جزء عوارضش نیست 10 تومن میخرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
روکین قرص جلوگیری من تاحالا اسمشو نشنیدم

بله عزیزم

چون اطلاع رسانی نمیکنن، خودتونم دنبالشو نمیگیرین

مرکز بهداشت یا دکتر میگه ال دی بخور میرین میخرین و میخورین

یاز و یاسمین بعد 1 سال مصرف باعث ایجاد لخته ی خونی میشن تو تحقیقات آمریکا بدست اومده بود دکترا اکث ...

خودم از کحا تحقیق کنم سخته ولی همیشه از دکتر میپرسم منم قبلا یاسمین میخوردم یاز که اومد گفتن عارضش از اونم کمتره و اونو پیشنهاد دادن احتمالا پس اینو بگیرم از این به بعد

لطفا درخواست دوستی ندید
بله عزیزم چون اطلاع رسانی نمیکنن، خودتونم دنبالشو نمیگیرین مرکز بهداشت یا دکتر میگه ال دی بخور میر ...

بهداشتو نمیدونم ولی دکترا هم نمیذارن ال دی بخوره کسی. من یه بار گفتم برام چکاپ کامل و نوار قلب نوشت گفت اگه اصرار داری بخوری پس حتما اینارو انجام بده تا احتمال خطر کمتر شه وگرنه اصلا من توصیه نمیکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
یاز و یاسمین بعد 1 سال مصرف باعث ایجاد لخته ی خونی میشن تو تحقیقات آمریکا بدست اومده بود دکترا اکث ...

مصرف قرص روکین هم مثله قرص ال دی روز پنجم قاعدگی شروع میشه