2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پونزده و نیم سالم بود آشنا شدم باهاش🤷🙅

۱۷سالم بود عقد کردم

بیست سالم بود عروسی

در حال حاضر ۲۱ ام

باهمم دوست شدیم

اون اول عاشق من شد اینقد پیگیری کرد و اصرار و التماس تا منم کم کم دلم نرم شد

۱۷ سالم بود ..

دانشجو بود و راننده آژانس هرموقع زنگ میزدم اون میومد منم پخمه تو این فازا نبودم که چرا هرموقع میزنگم آژانس این میاد...بعد چند وقت گفت میخواد بیاد خاستگاری مسخرش کردم حتی اسم و فامیلمم دروغ گفته بودم...بعد که زنگ زد گفت دارم مامانمو میارم خونتون اونموقعم نگفتم دم در زدن یه هو زنگ زدم گفتم اسم و فامیل من این نیست یه چیز دیگه س😬😬

خلاصه ازدواج ما سنتی نبود...عاشقش شده بودم...

الانم۲۴ سالمه

یه برنامه نصب کردم برای قوی تر شدن زبانم اونجا با نامزدم اشنا شدم با هم چت کردیم و قرار شد فقط سه ماه چت کنیم به خواسته من بعد از سه ما چت ماهم تموم شد و بعد از چند سال رفتم کلاس گیتار و اسم استادمو که دیدم و کلی اتفاقات دیگه فهمیدم نامزدمه و با هم حرف زدیم و از این چند سال گفتیم و اومد خواستگاریم البته بعد کلی ماجرا وقتی چت میکردیم من19سالم بود و نامزدم26سالش بود الان من 25سالمه و نامزدم31

من والا پسرعمومه از وقتی چشم باز کردم عاشقش بودم خخخ ❤❤❤❤چون تو بچگی خیلی باهم بازی‌میکردیم بعدشم ک ۱۴ سالم بود دیدم واقعنی عاشقش شدم😍😍😍 تا اخرش تو همون ۱۴ سالگی ی روز تو تل ک میحرفیدیم گفت دوستت دارم 🌹منم انقد استرس گرفتم و دستپاجه شدم گوشی خاموش کردم رفتم پیش بابام نشستم تا اخر شب سمت گوشی نرفتم خخخخ😂😂😂😂 بعدش ۴ بار‌ اومد خاستگاری بابام گف ن ب بهونه های مختلف 😑تا اخرش ۱۷ سالم بود نامزد کردیم الانم ۱۸ سالمه❤❤❤❤❤