2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا وقتی میگن شام چی دارین نی نی سایتیا همه ناهار دارن خخخخ اینایی که اسم میبرین وعکس میزارین شام نیستا بخدا

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

نمیدونم چرا وقتی میگن شام چی دارین نی نی سایتیا همه ناهار دارن خخخخ اینایی که اسم میبرین وعکس میزاری ...

مال من شامه بوخودا

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
نمیدونم چرا وقتی میگن شام چی دارین نی نی سایتیا همه ناهار دارن خخخخ اینایی که اسم میبرین وعکس میزاری ...

آره راست ميگي ولي شوهر من شكموئه با غذاي نوني و حاضري سير نميشه ميگه اين كه پيش غذا بود ديگه چي داريم😑

میشه توضیح بدی در موردش؟ کیابو لای پلو میریزی ایا؟

عزیزم شما شوید خشک زدی به برنجت یاشوید تازه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

چه مدلي درست ميشه؟ 

گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده وزعفران و ادویه جات و 1 قاشق ماست هم میزنی

برنج آبکش میکنی 

2قاشق روغن و 1قاشق زعفران ته قابلمه کوچیک میریزی

یه لایه برنج یه لایه گوشت پهن میکنی با نصف قاشق روغن روی هر لایه

تقریبا4لایه اینجوری میریزی لایه آخرشم برنج میزنی و 1ساعتی میزاری با دمای خییییلی کم بپزه 

اخر میزاری خنک بشه برعکسش میکنی رو دیس

میتونی گوجه هم سرخ کنی باهاش بخوری

گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
آره راست ميگي ولي شوهر من شكموئه با غذاي نوني و حاضري سير نميشه ميگه اين كه پيش غذا بود ديگه چي داري ...

اوووف منم مکافاتی دارم باشوهرم همه چیز نمیخوره کلافه هستم ازدستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40