2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده وزعفران و ادویه جات و 1 قاشق ماست هم میزنی برنج آبکش میکنی  2ق ...

فکر کنم خیلی خوشمزه باشه حتما درست میکنم

عکسشو نداری؟

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
اوووف منم مکافاتی دارم باشوهرم همه چیز نمیخوره کلافه هستم ازدستش

يه مدت بهم گفت فقطططط رژيمي درست كن، منم از خدا خواسته شروع كردم ماهي توي فر و فيله مرغ كبابي و سالاد و لوبياو عدسي  و ...

بعد يه بار خواستم تنوع بدم قيمه پختم، اومد گفت وااااي هلياااا تو از اين غذاها هم بلدي بپزي؟؟؟

انقدر لجم گرفته بودااا

واااااای من عااااشق ابگوشتم😢😢😢😢

همین یخنی میکوبی بعدم آبش میریزی روش😋

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
يه مدت بهم گفت فقطططط رژيمي درست كن، منم از خدا خواسته شروع كردم ماهي توي فر و فيله مرغ كبابي و سالا ...

حالا خوبه میخوره شوهرت 

شوهر من نه مرغ کبابی نه ماهی دوست داره 

هیچ کدوم از کوکوهارم نمیخوره😩😩😩😩

همین یخنی میکوبی بعدم آبش میریزی روش😋

ابگوشت خودمونه دیگه😁😁😁

کجایی هستین شما؟

ابگوشت خودمونه دیگه😁😁😁 کجایی هستین شما؟

شیرازی عزیزم اره همون دیزی وابگوشت

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
يه مدت بهم گفت فقطططط رژيمي درست كن، منم از خدا خواسته شروع كردم ماهي توي فر و فيله مرغ كبابي و سالا ...

ازدست این مردا  

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

حالا خوبه میخوره شوهرت  شوهر من نه مرغ کبابی نه ماهی دوست داره  هیچ کدوم از کوکوهارم نمی ...

توي رودرواسي گير كرده بود ديگه مجبور بود بخوره چون پيشنهاد خودش بود رژيمي بپزم ولي بعدش ديدم كلي زحمتم بيشتره آخرشم تيكه ميشنوم ديگه رژيمي نپختم

توي رودرواسي گير كرده بود ديگه مجبور بود بخوره چون پيشنهاد خودش بود رژيمي بپزم ولي بعدش ديدم كلي زحم ...

😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂