2777
2789

سلام فیلمای خوبی که دیدم و برام جالب بوده رو بهتون معرفی میکنم 

1_perfume داستان عطر ساز ادمکش : من عاشق این فیلم بودم اولین بار که دیدمش برای دو روز ذهنم کاملا درگیر بود خیلی قشنگه حتما ببینید 

2_ درمیان ستارگان: یک فیلم راجب زمان اینده و نجان بشره : خیلی عالی بود من خیلی دوسش داشتم و بین 250 فیلم برتر هست 

3_ اطلس ابر : فیلمش 3 ساعته شاید یکم خسته کننده به نظر برسه ولی خیلی قشنگه ذهن و درگیر میکنه و از همه زمان ها گذشته و اینده تو زمان حال صحبت میشه خیلی قشنگه من وقتی این فیلم رو دیدم یه دیدگاهم به خیلی چیز ها عوض شد ....

4 _ the pianist : بین 250 فیلم برتر بود با رتبه37 وقتی دیدمش واقعا از ناراحتی قلبم درد گرفت گریه کردم واقعا فیلم خیلی قشنگیه خیلی .... میدونید چی بیشتر منو تحت تاثیر قرار داد ؟ اینکه این فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده در واقع زندگی نامه یک پیانیست هست ..... دیدگاهم نسبت به خیلی از چیز ها رو عوض کرد و واقعا تاثیر گذار بود 

5 _ خوب این فیلمی که میخوام بگم سبکش کمدی هست و خیلی دوسش داشتم و اصلا ازش خسته نمیشم the kissing booth : , واقعا پیشنهاد میکنم ببینید خیلی قشنگه

6_ nerve :این فیلم هم سبکش جدیده یعنی در واقع درباره دنیای اینترنت و نوجواناس خیلی دوسش داشتم داستانش راجب یه بازی مجازیه که خیلی ها درگیرش میشن و .... 

من خیلی فیلم دیدم ولی از بین اون همه فقط اینا رو دوس داشتم ... امیدوارم که دوس داشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرفه بوسیدن عاللللی تازه منم ی فیلم بگم برو ببین ی هفته گریه میکنی فیلم دلیبال و سه طبقه مانده تا به ...

غرفه بوسه رو من خیییییلی نگاه کردم اصلا سیر نمیشم ازش اینقدر قشنگه قسمت 2 هم داره میاد