2777
2789
عنوان

سینه های شل😒

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 45 پست
واقعنم تو خالیه انگار...😭.....هرکیو میبینم سینه هاش سفتو بالاس انقد غصه میخورم

منم فوبیا پیدا کردم هر جا میرم چشمم به سینه های بقیست میگم خوش به حالش چقدر سینه هاش خوبه 😭😭😭😭

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
ون چه جوری تاثیر داره 

ی ورزشکار حرفه ای بهم یاد داد...خاهرشوهرمم انجام داده بود میگف واقعا موثره....وایمیسی جلو دیوار یکم با فاصله دستارو میزاری رو دیوار و شنا میزنی

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فوبیا پیدا کردم هر جا میرم چشمم به سینه های بقیست میگم خوش به حالش چقدر سینه هاش خوبه 😭😭😭😭

واقعنم خوش بحالشون

ی ورزشکار حرفه ای بهم یاد داد...خاهرشوهرمم انجام داده بود میگف واقعا موثره....وایمیسی جلو دیوار یکم ...

اهان چقدر باید برم هر روز 

اهان چقدر باید برم هر روز 

هر چن تا توان داشتی بزن.....عضله های سینه رو سفت میکنه...منم باید تنبلیو بزارم کنار...انشالله نتیجه بگیریم

هر چن تا توان داشتی بزن.....عضله های سینه رو سفت میکنه...منم باید تنبلیو بزارم کنار...انشالله نتیجه ...

انساءلله حتما انجام میدم مرسی دوست جوووونم 😘😘😘😘

ماست سرد با ژل آلوورا بزن ۲۰ مین هفته ای ۲بار بعدش روغن رازیانه یا خراطین که میگن

شما امتحان کردین؟؟؟

ماست سرد با ژل آلوورا بزن ۲۰ مین هفته ای ۲بار بعدش روغن رازیانه یا خراطین که میگن

ماساژ هم میخاد ؟وقتی ماستو الوورا میزنیم ماساژم بدیم؟

👍

فقط اب یخ 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌