یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
نه منم یه مدت هرچی دستم میومد زدم و گفتم طبیعین. ضرر نداره. صورتم حساس شد و مدتها ملتهب. یا قبلا چیرای دیکه زدی و پوستت تحمل نداره یا کلا بهش حساسیت نشون میده.اابته اگه حس سوزش داری. وگرنه یه حسی مثل خشک سدن و کشیده سدن پوست طبیعیه. مثل وقتی تخم مرغ سفیده بذاری رو پوست و خشک بشه ها. ورژن ضعیفش
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
چندوقته؟صورتت تغییری کرده چندوقته میزنی اثرداره اصن؟
من واسه جوش و جای جوش استفاده کردم.
عالی بود.
یکم سوزش داشت و قرمزی .ولی وقتی میشستم قرمز و سوزش کم کم رفع میشد.
من مداوم نمی زنم.
ولی پارسال دوهفته زدم هر روز عالی بود.جوش و خشک میکنه و جای جوش و قرمز رو بمرور کم میکنه.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
اخه من واسه جوش استفاده میکنم چیزای دیگ شیمیایی میترسم بزنم براهمون جوشامم هیچ جوره نرفته این راه اخ ...
چی بگم . چند روز بزن اگه قرمزیش موندگار شد و یا مدتی بعد از شستن هنوز سوزش داشتی قطع کن. وگرته ادامه بده.منم یه مدت ازین چیزا زده م. ولی در کل راه گیاهی معجزه نمبکنه ولی خوبه. تغییراتش حس میکنی. جوش خشک میکنه.
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
دوهفته بزنم هرشب یعنی جوش ومیبره ؟من جوش کم دارم تازع دراومده ریزه اصن جوش نمیزدم
میخوای فقط الوورا بزنی؟