2777
2789
عنوان

شوهرای شما برا خانوادتون چیکارا میکنن 🤔؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست

اصلا وظیفه همسرتون نیست که کاری برا خانوادتون بکنند اینروزا با تین همه مشغله چه توقعات بیجایی☹

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم سه ساله داماد مامانمه  ساله یه بار  چن روز میریم خونه مامانم براش یه سنترال خریده... یه تلویزیون 32 اینچ خریده خودم یه گاز فردار برا مادرم خریدم و ی موبایل و کفش اسکیچرز دوبار..طه بار 400 تومن دندون مامانمو عصب کشی کرد پولشو شوهرم داد. اول عقدم شوهرم یه تک دست و یه انگشتر برا مامانم آورد... مامانمم جبران میکنه هها. اونم برا ما از این کارا میکنه

والا شوهرم خانواده مو یه بار برد رستوران بعدش سر یه دعوا کوبید تو چشمم 

اگر وسیله ای بابام بخواد شوهرم داشته باشه بهشون میده ولی از اون‌ور میکوبه تو چشم من ...

منم میگم هیچ کاری نکن ولی میکنه 

اینقدرم ک اکثر شب های هفته خونه مامانم اینا هست و هر شب مامانم غذا میپزه یه بار نشده با غذای ساده ما رو رد کنه ولی شوهرم اخلاق زشتشو از مادرش ب ارث برده ک کار برا کسی کرد میکوبه تو چشم😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖