2777
2789

مامانم میگه دامادای مردم همه کاری برا خانواده زنشون میکنن واقعا اینجوریه؟؟شوهراتون چیکارمیکنن مثلا 

شوهرمن باهاشون خوبه هروقت بخام منومیبره گاهی مامانم ومیبره خرید 

بابام کاری بگه میکنه ولی کلا خیلی ارومه وتا کاری ازش نخایی خودجوش انجام نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خوبه عزیزم. مادرت هم توقعش کمتر کنه بهتره. هیشکی اذیت نمیشه. کار انجام دادن زیاد پس فردا توقع متقابل میاره. بالاخره از زمین ک ب اسمون نمیباره. تهش بزرگترا بیشتر محبت میکنن و کمک میکنن.‌هر دو طرف

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

شوهر منم اينطوريه خودش كاري نميكنه مامان بابامم كارشون رو خودشون ميكنن و كاري بهش نميگن و خيلي هم هواي شوهرمو دارن شوهرمم ارومه اگه چيزي بهش بگن انجام ميده ولي بهش نميگن 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

به نظرم مادرتون توقع زياد دارن 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

من هفته ای دوبار از صب میرم خونه مامانم.شوهرم واسه شام کا میخاد بیاد معمولا دست پر میاد یا میوه یا نون یا شیرینی بلاخره یه چیزی دستشه مامانمم همیشه دعواش میکنه که این کارا چیه