2777
2789

روزی یک تا دولیوان کافیه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان چندروزه دخترموازشیرگرفتمش ولی زیادشیرش نمیدم 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

حالا حتما که نباید شیر داد

من ماست و دوغ میدم تو وعده ناهار و شام، هر چقد خودش بخوره، بزور که نمیشه

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

همون کمش،چند سی سی میدین؟؟

ته شیشش یه ذره میریزم میخوره حدود یک پنجم لیوان 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
لیوان چقدری؟؟ حدودا چند سی سی؟

ی لیوان ۴۰۰ سی سی هست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
حالا حتما که نباید شیر داد من ماست و دوغ میدم تو وعده ناهار و شام، هر چقد خودش بخوره، بزور که نمیشه

یعنی اصلا شیر نخوره؟؟ اخه بچم ۱۶ ماهست ،اعتصاب کرده اصلا شیر دوست نداره ،میخوام بدونم نرمالش چقدر باید بخوره که کمبود نداشته باشه 

بچتون چند ماهست؟

دوسالشه دیگه😂

مگه شمامیخوای زودترازشیربگیریش؟

یعنی اصلا شیر نخوره؟؟ اخه بچم ۱۶ ماهست ،اعتصاب کرده اصلا شیر دوست نداره ،میخوام بدونم نرمالش چقدر با ...

عزیزم دوغ و ماست و کره هم جز لبنیاتهاست، اگه به شیر علاقه نداره مجبورش نکن

دوغ بده، ماست بده، فرقی نداره

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز