2777
2789
عزیزم دوغ و ماست و کره هم جز لبنیاتهاست، اگه به شیر علاقه نداره مجبورش نکن دوغ بده، ماست بده، فرقی ...

واقعا اینا جایگزین شیر برای بچه ۱۶ ماهه می‌شه؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای این به زور ۳۰۰ تا میخوره تو ۲۴ ساعت

کلا روزی ی لیوان پرچرب بخوره ب نفعش...چون خودم بچه دارم پنیرو کره نمیخوره دوغم دوست داره ولی همش نمکیه والا عطش میاره..ماست میخوره ولی باز شیر اولویت داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
واقعا اینا جایگزین شیر برای بچه ۱۶ ماهه می‌شه؟؟

من پسرمو دقیقا ۲ سالگی از شیر گرفتم

اگه شیر خودتو میدی که سعی کن بهش بدی اگه شیرخشکه خودتو اذیت نکن، قطعا دوغ و ماست طبیعی برا بچه کمتر از شیر نیست

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

کلا روزی ی لیوان پرچرب بخوره ب نفعش...چون خودم بچه دارم پنیرو کره نمیخوره دوغم دوست داره ولی همش نمک ...

اره شیر خشک دکترش گفت حداقل ۴۰۰ تا ،تا ۱۸ ماهگیش بده،ولی هیچ روشی جواب نمیده ،به زور ۳۰۰ تا میدم

من پسرمو دقیقا ۲ سالگی از شیر گرفتم اگه شیر خودتو میدی که سعی کن بهش بدی اگه شیرخشکه خودتو اذیت نکن ...

اخه این ۱۶ ماهشه، شیر خشک میخوره ولی بازن شیره دیگه

اخه این ۱۶ ماهشه، شیر خشک میخوره ولی بازن شیره دیگه

میخوای با یه متخصص مشورت کن، من تجربه ایی که دیگران داشتن رو گفتم بهت، بزور شیرخشک بدی بعدا ممکنه بد غذا بشه،،، شرایط هر کسی با دیگری متفاوته عزیزم

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اره شیر خشک دکترش گفت حداقل ۴۰۰ تا ،تا ۱۸ ماهگیش بده،ولی هیچ روشی جواب نمیده ،به زور ۳۰۰ تا میدم

پسر من شیر خشکی بود تا دوسال دادمش...بعد دیگه شیر پاستوریزه دادم اولا نمیخوزد کلک میزدم ی کم پودر کاکایو با ی کم شکر خیلی کم در حدی ک ی تغیر رنگ بده شیر میزدم میگفتم شیر کاکایو بخور میخورد...الان سهو نیم سالس همون روزی ی لیوان شیر میخوره صبحا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اره درسته ممنونم از راهنمایی شما 

خواهش میکنم، نظرات مهرناز هم خوبه