2777
2789

؟؟؟

مامانم همیشه میگه ده تا بچه دنیا بیار یه دونه سقطی نداشته باش ....من سقط داشتم ولی میخام بدونم کدوم بدتره !

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط سختہ دیگہ.....کلی بدن آمادگی نگھداری بچہ رو پیدا میکنہ چن ماہ نگھش دارہ بعد سقط بشہ ......زایمان طبیعی ھم.خیلی سختہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

من تجربه سقط نداشتم

ولی شنیدم سقط کردن مثل کندن میوه کال از درخته 

ولی زایمان چون به موقع ست دردش کمتره

من زایمان طبیعی کردم چهار ماه پیش خیلی درد داشت ولی شیرین بود

زایمان خیلی بده ولی چون اخرش شیرینه ادم یادش میره

سقط رو فکر کنم چون اون همه درد میکشی ولی پایان خوشی نداره میگن بده. 

کلا دوتاش زایمانه دیگه در یه حد باید باشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

عزیزم فشار روانی سقط انقدر سنگینه که اگه شما ماه پایینم سقط کنی قطعا دردش بیشتره 

مخصوصا که الان می کن ۸۰٪ زایمان طبیعی کنترله ذهنه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

والله مامان منم همین رو میگه میگه زنی که بچشو سقط میکنه .داغون میشه .حالا نمیدونم رو چه حسابی .ولی خودم طبیعی بودم . دیگه عزراییل میخواست بیاد ملاقاتیم .که در و روش بستم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

من سقطم یازده هفته بودم وحشتناک بود آرزوی مرگ میکردم دو ساعت درد وحشتناک بین دردهام فقط ده ثانیه ول میکرد هر یک دقیقه ده ثانیه ول میکرد بعد دردم کم شد خونریزی وحشتناک تا سریع کورتاژ کردن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
عزیزم فشار روانی سقط انقدر سنگینه که اگه شما ماه پایینم سقط کنی قطعا دردش بیشتره  مخصوصا که ال ...

کنترول ذهن چطوری ؟

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙