سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی ام کنید ما یک زمین نود متری داریم قراره انشاءالله ساخته بشه من یک پسر و یک دختر دارم رفت آمد مهمان هم زیاد دارم بخاطر همین تصمیم گرفتیم خونه رو دوبلکس بسازیم طبقه پایین سالن آشپزخانه اتاق خواب و بالا سه تا خواب یکی برای پسرم یکی برای دخترم یکی هم برای مهمان چون حمام توی اتاق خواب خودمون می افته باید زود تصمیم بگیرم که به نقشه کش حمام کجا بیفته من به همسرم میگم اتاق خواب خودمون بالا باشه پیش اتاق های بچه ها ولی همسرم اصرار داره اتاق خواب خودمون پایین باشه و اتاق مهمان پیش اتاق بچه ها باشه ممنون میشم نظرات خودتون رو بدونم برام خیلی مهمه من سالهاست در آرزوی خونه خوب هستم دلم میخواد بهترین تصمیم رو بگیرم لطفا راهنمایی ام کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده