2777
2789
عنوان

شاغل بودن کلاس داره یا تحصیلات بالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو خوب و عالی هستن. ربطی به کلاس نداره

شاغل بودن یعنی تو اجتماع بودن، یعنی نقش مفید برای کشور داشتن. همه برای درآمدش سر کار نمیرن که

هرکی اهدافش متفاوته، دلیل نداره دختر خالت خودشو مقایسه کنه

با توجه به شرایط روحی، شخصی و خانوادگی خودش زندگی کنه و کاری به دیگران نداشته باشه

تحصيلات  خدايي حال ندارم ساعت٧صب باشم برم سر كار😁 اگ ي كار باشه بياد خونه انجام ميدم😁

غلاغ بنظر منم حداقل ماهی 5، 6 تومن بدن تا آدم صبح زود پاشه بره کار 😂😂

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
غلاغ بنظر منم حداقل ماهی 5، 6 تومن بدن تا آدم صبح زود پاشه بره کار 😂😂

اره بخدا ي مدت ميرفتم پياده روي اون ساعت بدش ١٠ساعت ميخوابيدم😂😂😂😂 فككن بري. سركار

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
الان که دیگه همه تحصیلات عالی دارن ولی بیکار چه فایده یه شغل خوب خیلی بهتره

خب اون نیازی به کارکردن نداره پولداره. ولی از نظر من اصلا در حد دکترها نیست چون طبق گفته دخترخالم مغرور و افاده‌ایه

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
اره بخدا ي مدت ميرفتم پياده روي اون ساعت بدش ١٠ساعت ميخوابيدم😂😂😂😂 فككن بري. سركار

من تو خونه هم ترجمه میگیرم حساب میکنم ارزش نشستن پشت سیستم داشته باشه😂😂 میگن گرون میگیری😂

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
تحصیلاتی که رو خلقیات تاثیر نذاره نباشه بهتره دکتری بگیری و همچنان مغرور و افاده ای و خاله زنک باشی ...

منم همین نظرو دارم

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد.