2777
2789
عنوان

اونایی که عرق کاسنی میخورن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست
شما برای چی میخورین؟ تاثیرش چطور بوده؟

من يه زماني براي پوست ميخوردم يعني تصفيه كبد كه روي پوستم اثر داره

بد نبود ولي معجزه هم نميكنه 

اما براي كبد خوبه ملا

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی سرد نیست،طبعش خنکه سرد وخنک فرق میکنه چیزی که طبعش سرد باشه،مثل ماهی،،،،باعث سردی میشه،، ...

گلاب و ابلیمو نریزم داخلش؟

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
عزیزم،من اگه گرمی بخورم صورتم سریع جوش میزنه،همیشه بعد از خوردن شکلات وشیرینی و....عرق کاسنی میخورم، ...

من نزدیک ده روزه میخورم برای کبدم 

ولی رو پوستم هنوز تاثیر نذاشته 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
من نزدیک ده روزه میخورم برای کبدم  ولی رو پوستم هنوز تاثیر نذاشته

واقعا تاثیر خاصی رو پوست نمیذاره که مثلا فکر کنی باعث شفافیت پوست شه ولی من خودم وقتی میخورم دیگه جوش نمیزنه صورتم،،،،بعد هم باید ادامه دار باشه من نزدیک ۱۰ساله میخورم

واقعا تاثیر خاصی رو پوست نمیذاره که مثلا فکر کنی باعث شفافیت پوست شه ولی من خودم وقتی میخورم دیگه جو ...

ممنون گلم