2777
2789
عنوان

ما خیلی خوبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 35 پست
نه هنوز دنبال کارم. یه از این حمله های افسردگی داشتم کلی گریه کردم دیروز. الان خوب شدم.  خوب ب ...

اخی عزیزم 😥 کاش افسردگی رهامون میکرد.

انشالا که زودتر یکار خوب پیدا کنی 😗

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
اخی عزیزم 😥 کاش افسردگی رهامون میکرد. انشالا که زودتر یکار خوب پیدا کنی 😗

مرسی عزیزم. اره واقعا. ولی دیگه عادت کردم. یهو حالم بد میشه بعد دوباره خودمو جمع میکنم😁 تو چطوری؟ راستی من چند ماهه قرص نمی‌خورم. دلیل خاصی هم ندارم. یه سری حالم بد بود همش حالت تهوع داشتم از استرس قرص خوردم بدتر شدم اینکه ترسیدم الان. موندم برگردم به قرص یا با همین مشاور و .. ادامه بدم. مشاوره واقعا خوب بوده برام تا الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. اره واقعا. ولی دیگه عادت کردم. یهو حالم بد میشه بعد دوباره خودمو جمع میکنم😁 تو چطوری؟ ر ...

چه خوب اگه تونستی بدون قرص خوردن خودتو روپا نگه داری واقعا خوبه به نظرم شروع نکن همین مشاوره رو ادامه بده .

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
چه خوب اگه تونستی بدون قرص خوردن خودتو روپا نگه داری واقعا خوبه به نظرم شروع نکن همین مشاوره رو ادام ...

من خیلی قبلا خوردم واقعا هم خوب بوده ولی انگار خستخ شدم از قرص. باید از مشاورم بپرسم ببینم چی هست نظرش🙂

من خیلی قبلا خوردم واقعا هم خوب بوده ولی انگار خستخ شدم از قرص. باید از مشاورم بپرسم ببینم چی هست نظ ...

💪💪💪 موفق باشی عزیزم