2777
2789
عنوان

ما خیلی خوبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اینجایی ☺☺

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
الان اومدم گلم

اسی میگم من جدیدا خیلی بیشتر عصبی شدمو و فکر میکنم . تو چیکار میکنی برا رهایی از فکر و ذهن مشغولی ؟؟

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
اسی میگم من جدیدا خیلی بیشتر عصبی شدمو و فکر میکنم . تو چیکار میکنی برا رهایی از فکر و ذهن مشغولی ؟؟

منم همینم. فعلا دارم به خودم راحت میگیرم یکم چون تابسون هست استراحت میکنم. خواب خوب و غذای درست. مشاور هم میرم که خیلی بهم کمک می‌کنه. 

منم همینم. فعلا دارم به خودم راحت میگیرم یکم چون تابسون هست استراحت میکنم. خواب خوب و غذای درست. مشا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . منم باید حتما یه مشاوره برم با این اوضام

مرسی عزیزم از راهنماییت . منم باید حتما یه مشاوره برم با این اوضام

اره برو من دو جلسه رفتم خیلییییی چیز یاد گرفتم یکیش اینکه من حق دارم حق خودمو طلب کنم. دارم رو اون کار میکنم:)

سلام بچه ها کسی هست؟

اره من هستم گاهی میام سر میزنم 😊

چه خبر تونستی مشاور پیدا کنی؟ 

یجایی سراغ گرفتم . ولی نرفتم هنوز . 

کلا چند روز اخیر احساس میکنم خودمو خیلی تونستم بسازم . شنبه ام دوره قرصهام تمام میشه برم پیش دکتره ببینم چی میگه 😁 

تو چه میکنی کار پیدا نکردی؟

یجایی سراغ گرفتم . ولی نرفتم هنوز .  کلا چند روز اخیر احساس میکنم خودمو خیلی تونستم بسازم . شن ...

نه هنوز دنبال کارم. یه از این حمله های افسردگی داشتم کلی گریه کردم دیروز. الان خوب شدم. 

خوب بوده فرصت انگار . احتمالا ادامه میده الکی در زیاد نمیکنن😊