2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی یا علائم دندان

65 بازدید | 9 پست

خانما پسر من 17 ماهشه

دو هفته قبل واسه در آوردن دندون 8 امش تب خفیف کرد و سه روزه خوب شد و دندونه هم در اومد

یه مقدار هم اون چند روز علائم سرماخوردگی داشت

از وقتی خوب شده شدیدا میخواد بغل من باشه

حتی نمیتونم کارای شخصیمو انجام بدم

تا الان به هیچ شکلی اضطراب جدایی و این مسائل رو نداشت اما الان یه دفعه شدید علائم اضطراب جدایی نشون میده

من و پدرشم همیشه حتی بیشتر از توانمون مراقبشیم

نمیدونم چرا اینجوری شده

دیروز دیدم دندون نیش پایینشم سرش یه مقدار بیرون اومده و داره در میاد. اون یکی هم کامل برجسته شده

حالا به نظر شما بغل خواستن شدیدش به خاطر اضطراب جداییه یا علائم دندون نیش یا به خاطر مریض بودن چند روز قبلشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. منم بچم چهارماه ونیمشه! علایمی که شمامیگی روداره, بشدت بغلی هست ونق میزنه, محلش ندی جیغ وگریع, از بعد واکنسش بدترشده! دوهفته اس پدرم دراومده, ازصبح تاشب ک بخوابه من میدوم! همش دستش تودهنشه, ولی من انگشتمومیکنم مک میزنه فقط! اینکه فشاربده نیست که بگم مال دندونه! توخواب باجیغ بیدار میشه وکلش یربع میخوابه باچشمای خسته واشکی بیدار میشه وگریه میکنه, انقدخوابش میاد ولی نمیخوابه, نمیدونم چرا!!! 

شما تجربه نداری باتوجه به اینکه بچت بزرگتره؟ 

سلام عزیزم. منم بچم چهارماه ونیمشه! علایمی که شمامیگی روداره, بشدت بغلی هست ونق میزنه, محلش ندی جیغ ...

عزیزم ممکنه به خاطر واکسن یا اضطراب جدایی یا مهارتهای جدیدش باشه که تازه کسب کرده

من نمیتونم دقیق در مورد بچتون نظر بدم چون من 14 ماهگی پسرمو از شیر گرفتم واسه جلوگیری از تثبیت دهانی

علائم پسر من توی اون سن با بچه ای که هنوز شیر مادر یا شیشه میخوره خیلی فرق داره

اره کلامعلوم نیس چشونه! پدرآدم درمیاد تابزرگ شن

درست میگی عزیزم

واقعا مادر و پدر بودن سخته

خدا به هممون صبر بده

اما یه لبخند بچه یه دنیا آرامش و حس مثبت میده به پدر و مادر

همین کافیه و منتی نیست سرشون

خدا مواظب همه نی نی ها باشه به خصوص نی نی شما

به امید خدا زود بهتر میشه

سختی بچه میگن تا 2 سالگیه

نگران نباش عزیزم🌹

قربونت گلم... بله کاملا درسته, خدا نی نی شماروهم حفظ کنه براتون, زیرسایه ی خودتون. ایشالا بخوبی بگذره, من که میخوام دوسالش شد سریع براش یکی دیگه بیارم همبازی شن, خداکمک کنه واقعا... 😘