2777
2789

برا خواهرم خاستگار اومده. برا شناخت خانواده ها هم اونا اومدن خونمون هم ما رو دعوت کردن خونشون. هیییییی. اصلا در حد ما نیستن ولی پسره عوضی مخ خواهرمو زده. برادرم گفت رفتارش خیلی شبیه به اوناییه که یه چیزی مصرف دارن. راستش شوهرم هم گفت محل کار پسره یه قلیون دیده که برا کشیدن قلیون معمولی نبوده. چکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابش زیاد میشه روزا و شبا بیدار میمونه زیر چشاش یه خورده ورم رنگ لب تیره میشه چشا اگه شیشه باشه ذاق اگه چیزای دیگه خمار یا عصبی وبی تعصب میشه غیبش میزنه ب بهانه های مختلف دسشوییش طولانی میشه از جمع خونواده فاصله میگیره با دوستاش میگذرونهو......

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑

اونایی ک قرص میزنن و شیشه خیلی هولن تند تند عرق میکنن تند تند حرف میزنن زیاد اب میخورن یه جوری حرف میزنن طرف میگه چ بی عقله چی میگه...

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑
خوابش زیاد میشه روزا و شبا بیدار میمونه زیر چشاش یه خورده ورم رنگ لب تیره میشه چشا اگه شیشه باشه ذاق ...

رنگ لبشو ما ندیدیم. اینقدر ریش داشت. داداشم میگه کسی که میاد خاستگاری نباید ریشش اینقدر بلند باشه که لبش رو کامل بپوشونه تا حدی که بره تو دهنش 

سریع تا قبل از اینک برا آزمایش قبل ازدواج بدنشو سم زدایی بکنه ببرینش آزمایش

دوم اینک ی روز کامل با خودتون ببرینش تفریح خارج از شهر و چشم ازش بر ندارین

حتی اگ دستشویی رفت ب مدت زمان دستشویی بودنش ب صدای فندک یا کبریت تو دستشویی و تغییر ظاهری و رفتاریش بعد دستشویی بودنش توحه کتید

سعی کنید داداشت خصوصا یک لحظه تنهاش نزاره ک قرص یا شربت نخوره

حالت چشماش خصوصا بعد مصرف کرد میشه مردمکش بزرگ‌میشه

بعد نصرف خییلی سرخوش میشه

خیییلی حرف میزنه 

شوخیای حلف

کارای عجیب 

اما مطمئن ترین راه آزمایش اونم ن ادرار بلکه آزمایش خون ک تا یک ماه قلبشم تشخیص بده

و اینک اگ آدم نچسبیه مدت نامزدی رو ،طولانی کنید بیشتر از یکسال

نامزد من اخلاقش بعد یکسال رو شد بخدا اونقد خدارو شکر میکنم ک عقد نکرده بودم ک نگو

یه روز رو تعیین کنین و به پسره بگین واسه شناخت بیشار بریم بیرون ،از اونجا مستقیم برید ازمایشگاه 😜

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

باید رفت و امدهاتون یهویی باشه وقتی متوجه شدید ممکنه اون موقعه چیزی مصرف کرده باشه یهویی بهش بگید باید بره ازمایش اون موقعه نمیتونه کاری کنه البته نباید از جلو چشمتون به بهونه ای دور بشه یه سری کیت هم هست مثل بی بی چک هستش تو داروخانه ها و لوازم پزشکی میفروشن البته برای هر نوع ماده  مخدری جدا هست اونا رو هم میشه با نمونه ادرار یا اب دهن انجام داد اگه هم مصرفش زیاد باشه و مدام استفاده میکنه کافی چند روز با مردهای خانواده تون بفرستیدش مسافرت و از جلو چشم دورش نکنید اونجوری هم میشه فهمید چون اگه بهش نرسه حالش بد نیشه

اونایی ک قرص میزنن و شیشه خیلی هولن تند تند عرق میکنن تند تند حرف میزنن زیاد اب میخورن یه جوری حرف م ...

نه این سرشو انداخته بود پایین چیزی نمیگفت برادرم میگه سیگار یا گل رو حتما میکشه بیشتر از این رو نمیدونم