2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر كن تا ١٢ هفته هركي يه چيز ميگه گمراهت ميكنه ١٢ هفته به احتمال خيلي زياد ميفهمي 

اما من پسر بودم اصلا حالت تهوع نداشتم عاشق شوري و ترشي بودم اشتهام رياد بود خوابم خوب بود از هيچي ام بدم نمياد اين علائم شخصي من  

از منم ميشنوي دنبال تست هاي جوش شيرين و كلم اينا نرو دروغه

عزیزم علائم برای هر کس یه جوره نمیشه جنسیت رو ازش تشخیص داد یه سوال منم دارم با اجازه دوستان کرم ت ...

اهان بعد بارداري نه ترك فقط برو ليزر ميره از كي ترك خوردي قبلش چيزي نزدي؟ مادرتونم ترك داشت؟

من موستلا ميزنم ماه ٥ هستم هنوز ترك ندارم

منظورم پیشگیری کننده نیست عزیزم برای درمان هستش منم از اول بارداری روغن زیتون میزدم الان 37 هفته هستم دو هفته است دارم ترک میخورم بازم ترک من زیاد نیست مامان من که افتضاح ترک داره 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
منظورم پیشگیری کننده نیست عزیزم برای درمان هستش منم از اول بارداری روغن زیتون میزدم الان 37 هفته هست ...

اره متوجه شدم بعدش و ميگي ببين خودت و اسير كرم و پماد روغن نكن درمان قطعي ميخواي فقط فقط برو ليزر ميبره ترك هارو