2777
2789
عنوان

جاری خوشگل ، خوشتیپ ، پولدار و مغرور

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول توصیف قیافه جاری طبق گفته ها و از زبون خود دخترخاله در چت: قدبلند و خوش هیکل (قد حدود ۱۷۰ و هیکل ساعت شنی داره) صورت کشیده و پوست سفید و شفاف ، چشم های درشت و کشیده‌ی آبی روشن (دخترخالم میگه آبی چشماش خیلی شیک هست. آدم نگاهش میکنه دلش میریزه) مژه های بلند و پُر و فِرخورده داره. بینی کشیده و لب های کوچیک برجسته ، دندون های ردیف و سفید و یکدست. گویا موقع خندیدن هم دو طرف گونه هاش چال میوفته و دل و ایمون به باد میده. انقدر خوشگل و جذابه که هرکس میبینتش اینو میگه (من عروسیش نبودم ولی یکبار تو مهمونی خونه دخترخاله دیدمش. زیباییش خیره کننده بود! یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. دلم واسه دخترخالم میسوزه)

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
من خودمم جاری هستم.  خداشاهده یکبار هم به هیچ کدوم بی احترامی نکردم چون از همشون خیلی کوچکترم, ...

منم مثل تو.یکی مونده به آخرم.خیلی بهم حسودی میکنن.خانواده شوهرم خیلی پر جمعیته.۸تا بچه ان و فعلا ۱۵ تا نوه قد و نیم قد.بعد شوهرم همیشه پشتمو داره.خونه مادرشوهرم ۶ ساعت فاصله داره ولی خونه مادرم ۱ ساعت.هرهفته میریم خونه مادرم و سه ماه یکبار خونه مادرشوهرم.خونه مادرای جاریم پیش خونه مادرشوهرمه.بعد اونا حسودیشون میشه من هرهفته میرم اونا سه ماه یکبار.کلا توی رابطه منو شوهرم حسودیشون میشه و میخواد چشماشون دربیاد

😂😂😂عزیزمممم  امضاتم قشنگه

فدات شممم

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
اول توصیف قیافه جاری طبق گفته ها و از زبون خود دخترخاله در چت: قدبلند و خوش هیکل (قد حدود ۱۷۰ و هیکل ...

من که از تاپیک میرم چون دروغه 

میگی طبق توصیف دختر خاله بعد میگی خودم دیدمش خب وقتی دیدی اولش میگفتی خودم دیدم 😂😂😂😂

اول توصیف قیافه جاری طبق گفته ها و از زبون خود دخترخاله در چت: قدبلند و خوش هیکل (قد حدود ۱۷۰ و هیکل ...

وااااا استارتر یعنی چی که دلت برای دختر خالت میسوزه

مگه دختر خالت فلج مغزیه یا این خانم هووشه بسه دیگه این نگاه و نظر شما بیشتر شبیه یه زن سطحی نگره بیکاره که مدام در حال مقایسه و حسادته

این خانم زیباس ان شاالله مبارک شوهرش باشه و خوشبخت باشه زن دوم شوهر دختر خالت نیست که دلت بخواد براش بسوزه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍