2777
2789

سلام خانم‌ها

دخترخالم چهارماهه جاری دار شده. ما خیلی صمیمی هستیم و هرحرفی بهم دیگه میزنیم. البته چون شاغل هست زیاد همدیگرو نمیبینیم و بیشتر شب ها چت میکنیم. تو این چهارماه فقط از جاری جدید و قیافه و اخلاق و رفتار و خانواده‌اش میگفت و باهام درد و دل میکرد. من این تایپک رو ایجاد کردم تا هم راهنماییم کنید چطور دخترخاله رو دلداری بدم هم اینکه اون خانم‌هایی که از جاری مینالند با دیدن این تایپک برن خداروشکر کنن. حالا طبق گفته ها و پیام های این مدت دخترخالم همه چیزِ باجزئیات این جاری رو براتون تعریف میکنم.

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خوشکل لایک کنه لدفا:(

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

منتظریم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

جاری هم یه آدمه مثل آدمای دیگه اطرافمون چرا انقدر روش حساس میشین و جو رقابت و حسادت ایجاد میکنین جاری جاریه هووی آدم که نیست

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍