2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ظرف مورد نظر بردار یکم سس فرانسوی بریز بعد پنیر پیتزا بعد چیپس و ژامبون به هر اندازه ژامبون دوست داشتی همینجور لایه لایه بریز پنیر اضافه کن لایه اخر پنیر بیشتر میریزی بعد یه بشقاب پیرکس میذاری رو ظرفت میذاری تو ماکروویو یا فر . راز خوشمزگی‌و‌نرمیش همین بشقاب یا یه ظرف بذاری سرش.‌من اوایل همینحوری میذاشتم تو‌ ماکروویو‌خشک‌میشد بعد از یکی که کافی شاپ داشت پرسیدم اینو‌گفت.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
اول ظرف مورد نظر بردار یکم سس فرانسوی بریز بعد پنیر پیتزا بعد چیپس و ژامبون به هر اندازه ژامبون دوست ...

نرم بشه خوب ميشه؟ اخه چيپس تردش خوشمزه است

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
نرم بشه خوب ميشه؟ اخه چيپس تردش خوشمزه است

نه عزی م‌منظور از نزم له نیست یعنی پنیرش میکس میشه با چیپس اونجوری بدون درب بذاری پنیر سوا میشه از چیپس. چون‌من هر جا چیپس پنیر میخوردم میدیدم خودم درست میکنم بد میشه انگار یه چی کمه تا این راهو یاد گرفتم شد عین کافی شاپ

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

چیپس بریز کف ظرفت روش یک لایه پنیر دوباره یه لایه چیپس یه لایه پنیر لایه اخر چیپس و ژامبون  مرع و با قارچ  تفت داده شده ورقه شده بریز روشو خیلی زیاد پنیر پیتزا بریز یکمی هم پنیر لازانیا  بزاار یعنی دو نوع پنیر اینجوری اصلا خشک نمیشه روشم اویشن بپاش یکمی خیلی کم رو پنیرت اب بپاش اینجوری باعث میشه پنیرت موقع سرو  کش بیاد .نوش جان😜😋

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜